Streetsoccertoernooi 2023

Afgelopen jaren organiseert Sportservice Tubbergen in samenwerking met de Rotary Ootmarsum/Tubbergen een streetsoccertoernooi in Tubbergen. Dit werd een groot succes.

Elk jaar ontvingen we meer aanmeldingen, daarom gaan we dit jaar weer verder met 2 dagen streetsoccer samen met de buurtsportcoaches van Fit&Vitaal Dinkelland! Dat betekent dat ook de basisschoolkinderen van groep 5 t/m 8 in Gemeente Dinkelland zich op kunnen geven voor dit event.

Vind jij het leuk om samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes te voetballen? Geef je dan snel op. Misschien winnen jullie de beker voor beste team van jullie leeftijd of ga je er wel vandoor met de fair-play cup.

Locatie: Parkeerplaats Sportcentrum de Vlaskoel Datum: 21 september & 22 september Tijd: start om 15.00 Kosten: GRATIS Vragen: informatie@sportservice-tubbergen.nl Team: minimaal 4 spelers + eventuele begeleider per team

Als je geen team kunt vinden neem dan ook even contact op met bovenstaand email adres, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Wanneer

Locatie

Tubbergen

Adres
Raadhuisplein 4, 7651CV Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter