Restaurant Jan Steen

Aan de rand van Tubbergen ligt het Restaurant Jan Steen. Hier kan je in een rustieke omgeving en bij de markante open haard zelf jouw gerechten uitkiezen en bereiden op de grill.

Gezelligheid kent geen tijd! Neem de tijd voor een ongedwongen avond. Of je nu met z’n tweeën komt of met z’n tienen, een tafel wordt de hele avond voor jou gereserveerd. Vlees- en visliefhebbers kunnen een hele avond lang grillen, eten en drinken en genieten van de rijkelijk gevulde buffetten met meer dan 80 verschillende gerechten. Ook voor de vegetariër zijn er grillgerechten. Bedien jezelf aan de goed gevulde bar en tap jouw eigen bier, schenk jouw eigen wijn, vul jouw eigen glas, zo vaak als je wilt.

Wil je met een grote groep genieten van ongedwongen gezelligheid? Dan kan je bij Jan Steen reserveren voor een besloten feest. Of het nu voor een bruiloft, reünie of familiefeest is, met een groep van minimaal 35 en maximaal 240 personen ben je bij Jan Steen Tubbergen van harte welkom. Het feest kan geheel naar jouw wensen worden ingevuld.

Of bekijk de website restaurantjansteen.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag gesloten
vrijdag 18:00 - 23:30
zaterdag 18:00 - 23:30
zondag 16:30 - 22:00

Maandag tot en met donderdag: op afspraak & vanaf 35 personen

Reserveren via telefoon: 0546 622442 of email: tubbergen@restaurantjansteen.nl


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk
Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig
  • Terras
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter