Huttenkloas Brouwerij

Echt ambachtelijk gebrouwen bier uit Twente! Vanuit de brouwerij in Albergen brouwt Huttenkloas de lekkerste speciaalbieren. Geïnspireerd door Klaas Annink, de meest beruchte struikrover uit Twente.

Het brouwen van Huttenkloas is een enorm arbeidsintensief proces, met als resultaat een selectie bieren waar de liefde en passie vanaf spat – en dat proef je! Inmiddels zijn we allang geen kleinschalige brouwerij meer. Zo zijn wij constant bezig met het uitbreiden van ons misdadig lekkere assortiment. In 2024 zijn daar onze bieren op blik bijgekomen. Naast het brouwen van onze eigen bieren, brouwen wij ook voor ruim 50 andere brouwerijen. Ben jij benieuwd hoe dat proces precies in zijn werk gaat? Boek dan een rondleiding door de Huttenkloas Brouwerij!

Geïnteresseerd in onze brouwerij? We vertellen je graag meer! Tijdens een rondleiding geven wij uitleg over wie wij zijn, wat wij maken en hoe onze bieren gebrouwen worden. Wij laten je zien hoe graan, hop, gist en water verwerkt worden tot heerlijk bier. En hoe dat proeft? Dat doen we ook. We hebben een proeflokaal waarbij je vier bieren kunt proeven.

Rondleiding en proeverij

Tijdens deze rondleiding geven wij uitleg over wie wij zijn, wat wij maken en hoe onze bieren gebrouwen worden. Beleef hoe graan, hop, gist en water verwerkt worden tot een lekker biertje.

Geïnteresseerd in de brouwerij en de verhalen achter de lekkerste biertjes? Bij Huttenkloas vertellen ze je graag meer! Ervaren, zien en ruiken hoe de bieren gemaakt worden? Of wat dacht je van proeven?

Je kunt langskomen in de brouwerij op woensdag en zaterdag en in de schoolvakanties ook op donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De rondleidingen starten om 14:30 uur.

In overleg is alles mogelijk. Gegarandeerd een leuk uitje! Neem contact op met rondleiding@huttenkloas.nl of bel 074-2590805

Openingstijden

Je kunt langskomen in de brouwerij op woensdag en zaterdag en in de schoolvakanties ook op donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De rondleidingen starten om 14:30 uur.


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum

Tip je vrienden

facebook twitter