Ons boer'n erf

Een zelfbedieningsboerderijwinkel die bestaat uit een melktap en een boerderijautomaat. Met daarin eigengemaakte zuivelproducten en nog veel meer!

Sinds halverwege december 2018 staat er aan de Almeloseweg in Harbrinkhoek een zwart huisje. Dat huisje is de boerderijwinkel van de familie Alberink, waar ze ambachtelijke zuivelproducten van eigen koeien, kaas, eieren en aardappelen verkopen.

Ambacht en versheid zijn niet de enige factoren die ‘Ons boer’n erf’ bijzonder maakt. Met de komst van een melktap kun je zelf direct verse melk ophalen. Het systeem werkt heel eenvoudig. Laat je verrassen door de smaak van echte melk. Je zult merken dat de smaak veel voller is! Je kunt de melk ook goed toepassen in de keuken, bijvoorbeeld tijdens het pannenkoeken bakken, pudding koken en cappuccino maken.

Daarnaast staat er een machine met een touchscreen, hierin kan men aangeven wat ze willen, betalen met muntgeld of pin en dan gaat het juiste vakje open. De vakjes zijn gevuld met de ambachtelijke zuivelproducten van de familie Alberink, eieren, aardappelen van buren uit de buurt en kaas. Ontdek via familie Alberink bijvoorbeeld ook de heerlijke streekproducten van Bosbessenkwekerij de Haarakker, 't Hedevelds Bio ei, asperges uit Mander en ijs van De Ijskuip uit Denekamp en Hoeve Bosman uit De Krim. Heerlijke dingen dus om uit te kiezen!

Of bekijk de website www.facebook.com/onsboernerf/

Openingstijden

maandag 08:00 - 20:00
dinsdag 08:00 - 20:00
woensdag 08:00 - 20:00
donderdag 08:00 - 20:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 20:00
zondag 08:00 - 20:00

contactinformatie

 

Almeloseweg 110
7615 NB Harbrinkhoek

Tip je vrienden

facebook twitter