Vakantiewoning "Erve Geesum"

Erve Geesum is een gezellig ingericht ruim vakantiehuis voor twee tot vier personen. De monumentale boerderij is gelegen aan de rand van Vasse tussen kunststad Ootmarsum en het gezellige Tubbergen, in het mooie Twentse essenlandschap.

Het landschap wordt afgewisseld door bossen, heide, beekjes, boerderijen en watermolens. Ideaal vertrekpunt voor vele wandel- of fietstochten door het grensgebied, met zijn natuurgebieden zoals, het dal van de Mosbeek, het Streu, de Tutenberg of het Springendal.

Erve Geesum is een op vele punten nog een authentieke boerderij met een mooi erf en een fraaie Saksische kapschuur. Dit royale erf dat wordt bereikt via een oprijlaan met aan weerszijden eikenbomen.

De vakantiewoning biedt volop privacy, door de omzoming van veel groen en enkele monumentale bomen, twee gazons en het uitzicht op de landerijen.

Door de ligging van de boerderij kunt u volop gebruik maken van de voorzieningen die Vasse biedt. De supermarkt, de warme bakker, de slager, een kapper en de fietsverhuurder zijn alle op loopafstand.

Of bekijk de website www.ervegeesum.nl

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter