Camping Dal van de Mosbeek

Het "Erve Nejhoes" is een eeuwenoud familiebedrijf, gelegen in het dal van de Mosbeek en sinds mensenheugenis in handen van de familie Nijhuis. Vroeger een melkveebedrijf, inmiddels een grote camping waar je heerlijk kan vertoeven.

Stel je eens voor: 's ochtends geniet je voor je tent van verse warme broodjes die je hier kan bestellen. Nadat alles op is, is het tijd om op pad te gaan en Twente te ontdekken. Fiets bijvoorbeeld naar Ootmarsum & Vasse (de parel van Twente) en wandel kilometers door deze mooie streek. Terug op de camping geniet je van een lekkere douche, een potje jeu de boules of kom tot rust met een goed boek: dit kan allemaal op Camping Dal van de Mosbeek!

Ongeveer 15 jaar geleden besloten Jan en Agnes Nijhuis, samen met hun vier kinderen de eigenaren van een melkveebedrijf, om er tevens een recreatietak bij te nemen. Naast de boerderij werd een stuk weiland omgetoverd tot minicamping van ruim 20 staanplaatsen. Met het oog op de toekomst zijn ze enkele jaren geleden gestopt met de melkveehouderij en richten zich nu volledig op toerisme en recreatie.

Voorzieningen

Camping 'Dal van de Mosbeek' is voorzien van 132 luxe comfortplaatsen van +/- 180 m² per plek. Iedere plaats heeft een eigen tappunt van water met afvoer, elektriciteit van 6 tot 16 Ampére en CAI-aansluiting. Daarnaast is er de mogelijkheid gebruik te maken van supersnel draadloos internet.

De camping is voorzien van een ultra modern sanitairgebouw met onder andere vloerverwarming, ruime (familie) douches, was- en toiletvoorzieningen, babywasruimte, wasserette met wasmachines en droger en een stortpunt voor het chemisch toilet. Uiteraard is er gedacht aan de mindervalide kampeerder. Speciaal voor hen is er een aparte toilet- en wasgelegenheid. Het is ook mogelijk om jouw eigen paard mee te nemen naar de camping, zodat je de mooiste buitenritten door Twente kan maken gewoon op jouw eigen paard.

De camping is door de vele verharde parkeerplekken uitermate geschikt voor campers. Daarnaast is er een speciale camperplaats gerealiseerd, met onder andere een stortplaats voor het afvalwater, het reinigen van de afvalwatertank en het vullen van de watertank.

Glamping & Kinderen

Geen zin om een tent op te zetten, maar wel het campinggevoel ervaren? Huur dan een safari tent en ervaar glamping. Een volledig ingerichte tent zorgt ervoor dat je alleen nog maar kleding, je tandenborstel en een badminton set hoeft mee te nemen en het vakantiegevoel kan beginnen.

Om het de kinderen zo goed mogelijk naar hun zin te maken zijn er tal van speeltoestellen, skelters, trampolines, een sportveldje en een dierenweide met pony's, schapen, geitjes en konijnen.

Of bekijk de website dalvandemosbeek.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter