Boerderijlodges `t Vrielinck

't Vrielinck is gelegen in Hezingen dichtbij de Duitse grens. In dit Twentse landschap overheersen nog de rust en ruimte van het agrarische landschap. Er is een speelweide met trampoline, speeltoestellen, trap- en volleybalveld naast de woning.

Bij 't Vrielinck heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende accommodatiemogelijkheden. Zo zijn er appartementen, die geschikt zijn van 2 tot 16 personen en boerderijlodges, die geschikt zijn voor 2 tot 4 personen.

De vakantieappartementen liggen aan de rand van het boerenerf met uitzicht over de weilanden. Ze zijn volledig ingericht en beschikken over een ruime woonkamer met zit- en eethoek en een open keuken, die van alle gemakken is voorzien. De appartementen zijn voorzien van centrale verwarming zodat u er ook buiten de zomer comfortabel kunt vertoeven.

De boerderijlodges voor 2 à 4 personen bevinden zich in een verbouwde stal. In de lodges is een slaapgedeelte gemaakt, waar u heerlijk kunt slapen of kunt ontspannen in een tobbe naast het bed. Op de begane grond is een bedstede voor 2 personen (stapelbed). De stijl van de vroegere varkensschuur is door de lodge heen verwerkt. De voormalige mestkelder is veranderd in een luxe stortdouche. Verder beschikt de lodge over een luxe keuken.

Het is een ideaal uitgangspunt om te wandelen en fietsen.

Of bekijk de website www.vrielinck.nl/vakantieappartementen-twente

Openingstijden

Gehele jaar geopend.


contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten groepsaccommodatie
  • Honden toegestaan
Faciliteiten
  • Honden toegestaan

Tip je vrienden

facebook twitter