Groepsaccomodatie De Manderhoeve

Welkom op De Manderhoeve: Bijzonder verblijven in Twente! Op deze historisch mooie plek in Twente willen ze hun gasten laten meegenieten van al het moois dat onze omgeving te bieden heeft.

Op het Erve Nejhoes is van een voormalige koeienstal recentelijk groepsaccommodatie De Manderhoeve gerealiseerd. Waar de oude Twentse spanten uit de melkveehouderij nog zichtbaar zijn, is de accommodatie precies zoals ze hem willen: een stoere, gezellige en rustgevende plek die van alle gemakken is voorzien. De Manderhoeve biedt plek voor maximaal 40 personen en is bijzonder geschikt voor onder andere familie- en vriendenweekenden, meerdaagse cursussen, zakelijke bijeenkomsten, heidagen, inspiratiesessies en teambuilding.

De voormalige koeienstal is omgetoverd tot een zeer fraai onderkomen voor groepen. De accommodatie is gezellig en functioneel ingericht voor gezelschappen van 18 tot 40 personen. Doordeweeks kunnen wij ook kleinere groepen ontvangen tegen aantrekkelijke tarieven. Het schitterende gebouw beschikt over 12 royale slaapkamers met allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Tevens is er een sanitaire ruimte aanwezig, aangepast voor mindervalide gasten. Alle slaapvertrekken bevinden zich op de begane grond en het hele gebouw, met uitzondering van de speelzolder, is gelijkvloers. Familie- en vriendengroepen zullen zich in de Manderhoeve onmiddelijk thuis voelen. Dit komt mede door de grote gezamenlijke ruimte die gezellig is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Er is een grote landelijke open keuken, onder andere voorzien van een zespits gasfornuis, oven, magnetron, professionele snelle vaatwasser en een grote koelkast.

Of bekijk de website www.manderhoeve.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter