Hoeve Springendal

RUST! Dat is een van de fijnste kenmerken van Hoeve Springendal. En nergens ervaar je de seizoenen zo fraai als juist hier. Overnachten, kamperen & beleven op historisch landgoed Hoeve Springendal. Op en rond het eeuwenoude erf aan de Brunninkhuizerbeek, op een steenworp afstand van de Duitse grens.

Hier wilt volk wen!

(Hier zijn de mensen graag!: uitspraak van oma Brunninkhuis)

In het prachtige Twentse landschap midden in natuurgebied het Springendal op steenworp afstand van de Duitse grens, ligt het familiebedrijf Hoeve Springendal. Een vakantiepark in de natuur van Twente met de aandacht voor rust, natuur, comfort en nostalgie.

Ze hebben diverse mogelijkheden om jouw verblijf naar eigen wens in te vullen. De camping met 58 luxe comfortplaatsen, 10 nieuwe appartementen in de boerderij en 3 bungalows op een unieke ligging aan het beekdal of midden in de natuur.

Appartementen

De appartementen bevinden zich in de nostalgische boerderij. Er zijn zowel appartementen op de begane grond als op de verdieping. Een aantal appartementen zijn voor gasten met een huisdier. Deze bevinden zich op de begane grond.

De appartementen beschikken over: entree, woonkamer met zit-en eethoek, open keuken, badkamer met douche, wastafel, apart toilet en een eigen terras of loggia. Daarnaast zijn ze voorzien van een combi magnetron, flatscreen tv, audio-set, snel wifi netwerk, DVD speler en terrasmeubilair met parasol. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en in de badkamer en keuken zijn handdoeken aanwezig.

Bungalows

Hoeve Springendal beschikt over drie nieuwe, luxe en comfortabele vakantiehuisjes die ook verhuurd worden. Deze zijn ingericht in de thema's "Natuurlijk" en "Het Bos".

Deze drie huisjes staan op drie bijzondere locaties. Twee huisjes kijken uit over het prachtige beekdal met daarin o.a. de weilanden van de schapen, varkens en paarden. Het derde huisje ligt net buiten naast het park in het bos, waar men kan genieten van de stilte en de bosrijke omgeving.

Wandelen, fietsen en paardrijden op camping en vakantiepark Hoeve Springendal!

Hoeve Springendal is een echte natuurcamping in Twente en daardoor uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het is bij uitstek een geweldige locatie om te wandelen, fietsen en paardrijden in Overijssel. Vanaf het erf kunt u direct beginnen met de vele routes die daar beginnen. Verder ligt de Hoeve aan het wandel en fietsnetwerk. Je kunt direct fietsend, wandelend en rijdend op uw paard kennismaken met de schoonheid en de rust van het Twentse landschap. Tevens tref je een folder infopunt aan. Hier kan je o.a. terecht voor informatie over gemeente Tubbergen, Fiets & Wandelroutes, inspiratie voor een leuk dagje uit, de gezelligste adressen voor eten, drinken en overnachten.

Natuur om op terug te komen

Rust en gastvrijheid staan op Hoeve Springendal in Ootmarsum (Overijssel) met hoofdletters geschreven. Nergens ervaar je de rust zoals hier op de hoeve in Twente. Eén met de natuur dat is ons motto. En dat ontbreekt niet op de Hoeve. In hun beekdal op de Hoeve groeien weer de orchideeën en vliegt de ijsvogel rond!

Kijk eens op hun site rond en ontdek wat er allemaal mogelijk is om jouw vakantie in Twente tot een heerlijk ontspannen, actieve en vooral plezierige ervaring te maken.

www.hoevespringendal.nl

Kamperen op een natuurcamping

In het prachtige Twentse landschap midden in natuurgebied het Springendal op steenworp afstand van de Duitse grens, ligt het familiebedrijf Hoeve Springendal. Hoeve Springendal is een vakantiepark gelegen op 4,5 km van het schilderachtige plaatsje Ootmarsum in Overijssel.

Camping Onze camping bestaat uit 58 comfortplaatsen van 120 m2 of meer, de plaatsen zijn verdeeld over 7 veldjes. Elke plek heeft een eigen moderne, digitale tv- en radio aansluiting. Daarnaast bieden wij gratis supersnel draadloos internet, 10 amp. elektra, water en riolering.

Vijf van deze comfort plaatsen zijn gesitueerd aan ons beekdal en zijn als beekdalplaats te reserveren.

Bij het grasveld aan de vijver zijn plekken zonder centrale antenne en riool. Wel kunt u hier beschikken over 10 amp. stroom en wifi en is een waterkraan dichtbij. Deze plekken zijn erg geschikt voor tenten.De plaatsen zijn telefonisch of per email te reserveren.

Of bekijk de website www.hoevespringendal.nl/

Openingstijden

Het hele jaar open!


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter