Campings met visvijver in Tubbergen

Geschreven door

Corine

Leestijd 4 minuten 736 x bekeken

Dit is voor de echte rustzoekers. De stille genieters. De bezoekers met geduld: campings met een visvijver. Kom naar ons mooie stukje Twente en gooi jouw hengel uit op een camping met visvijver in Tubbergen!

Jouw ideale vakantie is pas compleet als je een camping hebt met een visvijver of visvijvertje. Goed nieuws! In Tubbergen hebben we 3 campings in onze eigen gemeente waar je naar hartelust kan vissen. Gooi jouw hengel deze vakantie maar uit!

Campings met visvijver in Tubbergen

Recreatiepark Kaps

Speciaal voor alle rustzoekers en visliefhebbers heeft Recreatiepark Kaps een visvijver. De sportvisvijver van zo'n 1000 vierkante meter heeft diverse vissoorten. Kom hier voor ultieme ontspanning en geniet langs de waterkant! Niet onbelangrijk: je dient hier zelf je visuitrusting mee te nemen. 's Avonds schuif je lekker aan voor een diner bij Familierestaurant Troubadour om lekker in de ontspanning te blijven!

Klein Baasdam Samen met je hengel ontspannen aan de waterkant, kan ook heel goed bij Camping Klein Baasdam! Op deze rustgevende plek kan je heerlijk karpervissen. Campinggasten mogen gratis gebruik maken van de visvijver! Ze hanteren wel regels, denk hier bijvoorbeeld aan dat er uitsluitend mag worden gevist zonder weerhaken (of deze zijn plat geknepen met een tang), (voor)voeren is niet toegestaan en gevangen vis moet met een schepnet uit het water en netjes worden teruggezet. Lees alle regels even door op de website van Klein Baasdam. Ben je trouwens als bezoeker te gast op de camping? Dan kost vissen €1,00 per persoon. Je kampeert hier nog lekker bij de boer, maar bent van alle gemakken voorzien. Even zin om een duik te maken? Maak dan gebruik van hun eigen zwembad. Dit bad van zo'n 11 meter (gedurende de zomermaanden in gebruik) werkt lekker verfrissend!

Camping de Molenhof
Camping de Molenhof

Camping de Molenhof

Op deze familiecamping is precies in het midden een visvijver te vinden! In verband met de veiligheid is het omheind met een hek. Gasten die hier overnachten mogen vissen zonder visvergunning. In de buurt van de camping (op zo'n 500 meter) kan ook gevist worden in het Almelo-Nordhorn kanaal. Hier heb je wel een visvergunning voor nodig! Wie heeft de grootste vis gevangen aan het einde van de dag? Naast de rust van de visvijver is er nog veel meer te doen op Camping de Molenhof. Naast luxeus kamperen, kunnen kinderen zich hier ontzettend goed vermaken in o.a. Mollies Modder Mijn, de Plonsplas, 34 speeltuintjes en het binnen -en buitenzwembad!

Campings met visvijver in de buurt

Zijn alle campings met visvijver in gemeente Tubbergen volgeboekt? Wees dan niet getreurd! We hebben nog meerdere opties voor je. Zo zou je een bezoekje kunnen brengen aan onze buurgemeente Dinkelland. Bij Camping de Witte Berg in Ootmarsum hebben ze ook een visvijver en kan je vissen op voorn en brasem. Aan de steiger zijn genoeg mooie plekjes om te genieten van het vissen! Op het campingterrein van de Rammelbeek hebben ze naast een grote zwemvijver, ook een grote visvijver. In het water zwemmen verschillende soorten vissen, zoals karpers. Je kan je hier de hele dag vermaken, want vissen mag tussen 7:30 en 22:00 uur! Op en top genieten langs de waterkant dus. En wees sportief en houd rekening met andere vissers: je mag maximaal 2 hengels tegelijkertijd uitgooien.

Grote visvijvers in gemeente Tubbergen

Overnacht je op een camping zonder visvijver? Of in een gezellig vakantiehuis, bungalow of hotel? En toch gek op vissen? Dan heb je onwijs veel geluk in Tubbergen. Wij beschikken namelijk niet over één, maar zelfs twee grote visvijvers! Net buiten Geesteren liggen de Broekbeke Forellen-Visvijvers. Je kan bij Broekbeke vissen op forel, namelijk regenboogforel en zalmforel. Maar er zijn ook karpers, steuren en meervallen. Met een visbestand van meer dan 2500 kilo is er meer dan genoeg te vissen! In het midden van het fraaie aangelegde park liggen 5 visvijvers en een sfeervol paviljoen met twee overdekte terrassen. Gooi je hengel uit, maar geniet tegelijkertijd ook van een hapje & drankje.

WILD in Reutum
WILD in Reutum

Nog een tip: WILD - bijzonder vissen. Midden in het groene landschap zijn ook hier vijf visvijvers te vinden! Je hebt hier onder andere keuze uit een palingvijver, een forelvijver en de WILDvijvers. De kleine vijver is ook af te huren voor groepen. Dus ben jij nou aan de beurt om een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of groepsactiviteit te organiseren? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij WILD in Reutum! Blij met je vangst en nog even lekker nagenieten? Kom dan even zitten in hun restaurant of op het terras en bestel een lekker hapje & drankje.

Gemeente Tubbergen, een paradijs voor de visliefhebber en hengelsport!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Meer verhalen uit Tubbergen

  1. Kunst & cultuur

    De Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen

    Geschreven door Corine
  2. Winkelen

    Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

    Geschreven door Corine
  3. Winkelen

    Op naar de Kringloop in Tubbergen!

    Geschreven door Corine
  4. Kids

    Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter