Routetip

Wandeling ‘Maart roert z’n staart’ Dal van de Mosbeek

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 638 x bekeken

Kun je niet wachten tot het lente wordt? Ga dan zaterdag 11 maart mee met de wandeling ‘Maart roert zijn staart’ op zoek naar de eerste lentetekens. Een mooie wandeling door het prachtige Dal van de Mosbeek. Onderweg vertellen onze landschapsgidsen je interessante weetjes en feiten over het voorjaar. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur.

Als je goed om je heen kijkt, zie je al de eerste lentetekens in de natuur. Bomen en struiken die knoppen vormen, bloeiende sneeuwklokjes en hazelaar bijvoorbeeld. De natuur staat al in de voorjaarsstand. Onderweg ontdek je meer daarover en al wandelend vertellen onze gidsen je veel interessante dingen over de natuur maar ook meer over de geschiedenis en kenmerken van dit mooie stukje Twente. Hoog tijd om er op uit te gaan en de eerste lentekriebels op te snuiven en een frisse neus te halen. Met een beetje geluk in het voorjaarszonnetje.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Seizoen tips

  De leukste tips om te doen voor de maand oktober

  Geschreven door Corine
 2. Kunst & cultuur

  Glinsteren tijdens Glasrijk 2023!

  Geschreven door Corine
 3. Seizoen tips

  De leukste tips om te doen voor de maand september in en rondom Tubbergen!

  Geschreven door Corine
 4. Natuur

  Ontdek het Springendal

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter