Ootmarsum

Touren door Twente met een toffe oldtimer!

Geschreven door

Maudgeniet

Leestijd 2 minuten 7833 x bekeken

Blogster Maud is dol op Twente en samen met haar gezin ontdekt ze de leukste plekjes in haar eigen omgeving. Twente heeft volgens haar zoveel moois te bieden en ze is nog lang niet klaar met ontdekken! Dit keer stapten ze in een oldtimer, wat een leuke manier om een dagje weg te gaan!

Om 10.00 uur haalden we onze oldtimer op bij Nostalgischrijden.nl. We konden van te voren al kiezen uit verschillende prachtige oldtimers, maar kozen uiteindelijk voor de knalgele Volkswagen Kever. Deze paste precies bij het heerlijke weer dat we hadden, wat een geluk!

Maud onderweg
Maud onderweg

De Sagenlandroute
We besloten om (een deel van) de Sagenlandroute te rijden. Deze route van ruim 80 kilometer nam ons mee door Noordoost-Twente en we kwamen langs de mooiste plekjes! We reden door de weilanden, zagen de mooiste boerderijen en watermolens, ontdekten nieuwe plekjes en genoten van de leukste dorpjes.

Benieuwd waar ze met de Oldtimer zijn geweest? Lees het hele verhaal in Mauds Blog

Praktische informatie
Lijkt het jou ook wel wat om met zo’n toffe oldtimer door Twente te touren? Dat kan! Meer informatie over het huren van een oldtimer vind je op de website van NostalgischRijden.nl. Wil je liever niet zelf rijden in zo’n auto, maar wel het nostalgische gevoel meemaken? Dat kan ook! Iedere woensdag worden er tochten met een oldtimer bus georganiseerd door de VVV Ootmarsum-Dinkelland. Ook leuk: je kunt de oldtimers ook huren voor bedrijfsfeestjes en trouwvervoer.

Meer lezen van Maudgeniet? Neem een kijkje op haar blog Maudgeniet.nl

Deel dit artikel met vrienden

Maudgeniet

Maud is de meest trotse mama ter wereld!. Ze woont in het mooie Twente (Oldenzaal) met haar vriend Jasper, en dochtertjes Fenne en Saar en hond Buddy. Met twee kleine kindjes wordt het vele reizen een stuk minder en schrijft ze over vrijwel alles waar ze van geniet, daarnaast gaat ze regelmatig op zoek naar de leukste plekjes in haar eigen regio.

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 2. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 4. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter