Natuur

Op ontdekkingstocht in het buitengebied van Tubbergen e.o.

Leestijd 1 minuten 1098 x bekeken

Dat is het uitgangspunt van de nieuwe toeristische folder: Voel, ruik, proef, hoor & zie Twente vanuit het hart! Laat je zintuigen prikkelen en ontdek de mooie uitstapjes in het buitengebied van Tubbergen, Borne en Zenderen. Ervaar fietsend, of rijdend, het mooie Twentse landschap en laat je inspirerend door de verhalen achter deze plattelandspareltjes!

Wat inmiddels 5 jaar geleden ontstaan is uit het initiatief van twee enthousiaste ondernemers om toeristen, bezoekers en inwoners te laten ervaren hoe mooi het buitengebied van Albergen is, is nu na vele verzoeken hier een vervolg aan gegeven.

Na een succesvolle eerste uitgave, heeft Odette Kuipers het initiatief genomen om hier een vervolg aan te geven. Een folder waarbij de zintuigen van de lezer worden geprikkeld tot het maken van mooie uitstapjes in het buitengebied van het hart van Twente. Dat was het uitgangspunt voor deze moderne uitgave, aldus Odette van reclamebureau, Odet Reclame.

Ontdek onze plattelandspareltjes
Ontdek onze plattelandspareltjes

In een oplage van 5.000 stuks worden de folders selectief verspreid op ruim 100 toeristische plekken en bij openbare gelegenheden in Twente. Blader hier rustig door de folder en laat je ook inspireren. Ervaar daarna, fietsend of rijdend, het mooie Twentse landschap vanuit je hart!

De folder is ook digitaal in te zien. Wie deze graag in handen wil houden kan een verzoek hiertoe mailen naar info@odet-reclame.nl

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 2. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 4. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter