1. 0/10
  '

  Kids

  10 tips voor kids bij goed & slecht weer, zo verveel je je nooit!

  Geschreven door

  Marleen

 2. 10/10

  10.

  Dolen door het maisdoolhof

  Voor alle actieve levensgenieters die graag in de buitenlucht vertoeven is het Groot Twentsch Maisdoolhof het meest complete uitje voor de hele familie. Dolen door het maisveld op zoek naar de uitkijktoren is een uitdaging voor jong en oud. Een speurtocht tijdens het dwalen maakt alles nog leuker en leerzaam bovendien. Ga op zoek naar de grote uitkijktoren in het midden van het maisveld. Na afloop kun je lekker ontspannen op het terras, bloemen plukken in De Twentsche Bloemenpluktuin of kunnen de kids zich nog even uitleven op het grote speelveld.

 3. 9/10

  9.

  Ga de uitdaging aan in een kids escaperoom

  Kun jij ontsnappen binnen de tijd? Ga de uitdaging aan en kom naar Escape Room Morskieft in Reutum. Escaperoom Morskieft beschikt zowel over 2 kamers voor kinderen(8 t/m 14 jaar) als een kamer voor volwassenen.

 4. 8/10

  8.

  Koe knuffelen in Geesteren!

  Bij de Koel'nbekke wordt het boerenland beleefd! Op een educatieve wijze maken jong en oud kennis met de melkkoeien van de familie Spalink. Welke koe past bij jou en mag je aaien, tegen aan liggen en knuffelen? Ga op pad met de boerin, voer de koeien en de kalfjes en voel je een echte boer of boerin!

 5. 7/10

  7.

  Leer shortgolfen

  Op recreatiepark 'n Kaps bevindt zich een uitdagende 9/18 holes shortgolfbaan die geschikt is voor jong en oud. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meespelen met hun ouders. Shortgolf is een leuke manier om kennis te maken met golf, of als je meer ervaring hebt met golfen voor het oefenen van de korte slag.

  Bij Shortgolf Twente kun je ook ’s avonds golfen. Met de lichtgevende ballen en de lantaarns wordt het een sportieve, maar ook een sfeervolle avond.

 6. 6/10

  6.

  Lekker plonsen!

  Zwemmen en relaxen kan je bij zwembad De Vlaskoel in Tubbergen. Met een ruim binnenbad, bubbelbad, peuterbad, gave waterglijbaan en meer! Bij mooi weer is het Spraypark buiten geopend met terras en airtrampoline.

 7. 5/10

  5.

  Heerlijk buitenspelen

  Een bezoek aan een speeltuin maakt een gezinsvakantie of dagje uit helemaal compleet. Bij Morskieft in Reutum en recreatiepark ’n Kaps in Tubbergen kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de binnen- en buitenspeeltuinen. Voor papa’s en mama’s is er een ruim terras waar het goed vertoeven is met een hapje en drankje.

 8. 4/10

  4.

  Op ontdekking in de natuur

  De wandelroute ‘de bronnen’ in Het Springendal is een leuke wandelroute om met het hele gezin te ontdekken. Onderweg balanceren op boomstammen, of zonder hulp proberen de overkant te halen met droge voeten via de stapstenen in het water!

 9. 3/10

  3.

  Waterpret!

  Wat is er nou leuker dan tijdens een warme zomerdag het water op te zoeken? De aanlegsteiger voor het café-restaurant Fraans Marie vormt een uitstekend vertrekpunt voor je vaartocht door het Almelo- Nordhorn kanaal. Geniet samen met vrienden of familie van een kanotocht. Of kies voor Suppen, de snelst groeiende watersport van dit moment. Suppen is toegankelijk voor iedereen en met een beetje oefenen kun je met veel plezier op de plan staan.

 10. 2/10

  2.

  Op jacht naar vissen

  Bij de visvijvers van Bijzonder Wild Vissen in Reutum kun je vissen op onder andere forellen, steuren en karpers. Wie lukt het om de grootste vis binnen te hengelen? Lekker actief in de buitenlucht en na het vissen genieten van een hapje in de veranda van het mooie buitenhuis aan de vijvers.

 11. 1/10

  1.

  Samen de lekkerste aardbeien plukken

  Een superleuk en gezond uitje met kinderen: aardbeien plukken bij De Manderveense Aardbei in Manderveen. Tot en met eind september alle dagen geopend en in juni en juli kun je hier zelf aardbeien, frambozen en bramen plukken. Houdt hun Facebookpagina in de gaten, ze posten elke dag of je kunt plukken of niet. Naast het terras is een leuk speelveld ingericht voor de kinderen en op het erf kunnen ze naar hartenlust spelen.

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 2. Glansrijke verteller

  De leukste evenementen in Tubbergen in de maand Juni

  Geschreven door Corine
 3. Lekker uit!

  De Bourgondische Wandeling een feest voor al uw zintuigen!

  Geschreven door Corine
 4. Glansrijke verteller

  Wat te doen met Pasen?

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter