Schrameijer Meubelen

Schrameijer Meubelen bestaat sinds 1976. Het pand, waarin voorheen de textiel fabriek van Morsman gehuisvest was, heeft na een aantal verbouwingen een ware face-lift ondergaan. De bedrijfsoppervlakte is nagenoeg verdubbeld en beslaat nu een oppervlakte van 4.000 m² meubel plezier.

Schrameijer Meubelen voert permanent een breed assortiment meubelen met verschillende collecties teak, eiken, geloogd grenen en kersen. De grote collectie teak meubelen is zowel leverbaar koloniaal als blank onbewerkt.

Daarbij hebben zij ook de meest uitgebreide collectie bankstellen en fauteuils, plus de bijpassende accesoires en sfeervolle verlichting in het assortiment, waarmee u de inrichting van uw woning helemaal compleet kunt maken!

Schrameijer Meubelen speelt in op de ontwikkelingen in de meubelbranche en de wensen van de consument. U kunt uw fantasie de vrije loop laten gaan, aangezien Schrameijer Meubelen over de mogelijkheid beschikt meubels voor u op maat te realiseren.

Een eigen moderne spuiterij biedt u de mogelijkheid, de kleur van veel van de meubels aan te passen aan uw eigen smaak en interieur. Dus ook aan te passen aan uw eigen meubelen.

Of bekijk de website schrameijer.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 10:00 - 17:30
donderdag 10:00 - 21:00
vrijdag 10:00 - 17:30
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter