Bakkerij de Bökke

Bij Bakkerij de Bökke kun je terecht voor de lekkerste lunch producten, verse broden, banket, chocolaterie, maar ook voor heerlijke traktaties en ontbijt.

Albergen

In juni 1999 zijn we met de bakkerij in Albergen begonnen. Het pand van slagerij Wibier aan de Ph. Robbenstr. in Albergen kwam vrij, en daar zijn we na een grondige verbouwing van enkele maanden met de bakkerij gestart. De slagerij en slagerswinkel hebben een ware metamorfose ondergaan. De bakkerij is helemaal aangepast aan de hedendaagse tijd waar we op een efficiënte en hygiënische manier onze brood- en banketproducten kunnen vervaardigen. Na 15 jaar zijn we een beetje uit ons jasje gegroeid, en hebben we de productieruimte uitgebreid met ongeveer 30 m2 extra ruimte. Hierdoor kunnen we weer jaren vooruit. Ook staan we jaarlijks tijdens de grote carnavalsoptocht buiten de winkel om alle carnavalsvierders van verse saucijzen- frikandelbroodjes, en pizza's te kunnen voorzien. Bakkerij de Bökke is al jaren een graag geziene gast op de Alphonsusschool in de Mariaparochie om de communicantjes de fijne kneepjes van het bakken bij te brengen.

Geesteren

In januari 2002 zijn we met onze winkel in Geesteren begonnen. We hebben besloten in overleg met de slager om de doorgang met de slagerswinkel die er eerst nog in zat dicht te maken zodat je geen inkijk in elkaars winkel meer hebt. Het gehele oude interieur is eruit gehaald en vervangen door een nieuwe. In juli 2014 hebben we ons 12-1/2 jarig bestaan gevierd. Toch een gebeurtenis waar we best een beetje trots op mogen zijn. We hopen natuurlijk om Geesteren en omstreken nog vele jaren van heerlijk ovenvers brood en banket te mogen voorzien. Tijdens de jaarlijkse carnavalsoptocht van cv de Papsleef'n staan we voor onze winkel om de carnavalsvierders van een heerlijk saucijzenbroodje, frikandelbroodje, pizza of een lekker kopje koffie te voorzien.

Of bekijk de website www.bakkerijdebokke.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 08:00 - 12:30
woensdag 08:00 - 12:30
donderdag 08:00 - 12:30
vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter