1. 0/9
  '

  Lekker uit!

  De leukste tips om te doen voor de maand juli in Tubbergen!

  Geschreven door

  Corine

  Wat is er allemaal te doen in Tubbergen en omstreken in juli? Wij hebben hier een aantal tips voor je op een rij gezet! Geniet van de zomer in ons prachtige stukje Twente.

 2. 9/9

  9.

  Open dag Leerboerderij STAYBLE - 1 juli

  Kom op zaterdag 1 juli naar de open dag van Leerboerderij STAYBLE. Er is tussen 10.00 en 14.00 uur van alles te doen en te beleven voor de hele familie. Het wordt een ontzettend leuke én informatieve dag in het prachtige buitengebied van Mander.

 3. 8/9

  8.

  Sfeermarkt Vasse op 2 juli

  Het gratis toegankelijke evenement start vanaf 12.00 uur rondom de kerk van Vasse! Een gemoedelijk sfeervol dorpsgebeuren met diverse activiteiten, vele kraampjes en muzikaal podium programma. Kom jij ook langs in het pittoreske Vasse?

 4. 7/9

  7.

  Kinderschatkaart: ga op pad met Sammy!

  In Noordoost Twente is er voor kinderen onwijs veel te beleven, dus daarom hebben de gezamenlijke Tourist Info's de kinderschatkaart in 2022 geüpdatet en opnieuw uitgebracht. Ga samen met Sammy de Salamander op avontuur en ontdek meer dan 90 locaties met leuke kinderactiviteiten!

 5. 6/9

  6.

  Classic Demo Albergen 2 juli

  Liefhebbers opgelet! Oude tijden komen weer tot leven op deze zondag. Vanuit heel Nederland komen de rijders om hun rondes te rijden op klassieke motoren! Het gaat niet om de snelheid maar om de regelmatigheid waarmee de rijders rondgaan, dus de laatste rijder kan zo maar de winnaar zijn. In Albergen!

 6. 5/9

  5.

  Zwemmen bij de Vlaskoel

  Het is dan wel geen buitenbad, maar het is heerlijk zwemmen bij de Vlaskoel! Ben je wel op zoek naar een buitenbad tijdens dit warme weer? Kies dan voor Buitenbad Uelsen in Duitsland! Met zo'n 20 minuutjes vanuit centrum Tubbergen ben je er al. Een peuterbad, 50 meter bad, glijbanen, speeltuinen: bij dit bosbad kunnen jij en je kinderen zich urenlang vermaken,

 7. 4/9

  4.

  Woensdag 5 juli mee met de wandeling ‘Akkerkruiden Dal van de Ee

  Benieuwd naar de geheimen van de Eendenbeek? Ga woensdag 5 juli mee met de wandeling ‘Akkerkruiden Dal van de Eendenbeek’ en geniet onderweg van de geuren en kleuren. De landschapsgidsen vertellen je alles over het belang van de kleinschalige bloemrijke akkers. Ontdek de blauwe korenbloemen, geel-witte kamille en het helder blauwe akkervergeetmijnietje.

 8. 3/9

  3.

  Aardbeien plukken

  Zelf je aardbeien plukken bij de Manderveense Aardbei is een super leuke tip! Niks smaakt zo lekker als vers fruit van de vruchtbare grond in Mander. Let wel op: je moet reserveren om te plukken. Op het terras geniet je verder van wafels met aardbeien, ijs met aardbeien, en ga zo maar door. Nomnomnom! Eet smakelijk!

 9. 2/9

  2.

  Wandel3daagse in het Mander 11 t/m 13 juli

  Pak de wandelschoenen maar uit de kast, want we kunnen weer op pad! De werkgroep 'Mijn Manderveen 2030, recreatie' organiseert dit jaar voor de 8e keer een wandel3daagse.

 10. 1/9

  1.

  Bezoek een camping met visvijver!

  Ben je nou een fervent visliefhebber? En nog op zoek naar een leuk adres deze zomer? Boek dan een plaatsje op één van de camping met visvijvers in Tubbergen! We schreven er eerder al een artikel over. Daarin delen we ook tips voor andere locaties zoals WILD en Broekbeke, waarbij je gewoon overdag lekker kan komen vissen.

Corine

Corine deelt de leukste tips, highlights, hotspots en leukste verhalen van regio Tubbergen!

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Kids

  Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

  Geschreven door Corine
 2. Natuur

  Picknicken in Twente

  Geschreven door Corine
 3. Winkelen

  Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

  Geschreven door Corine
 4. Winkelen

  Op naar de Kringloop in Tubbergen!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter