februari

Weekmarkt Tubbergen

Op het raadhuisplein

wanneer
31 jul 2018 - 31 jul 2019

Iedere dinsdag is er een weekmarkt in Tubbergen van 08.30u tot 13.00u op het raadhuisplein. Diverse aanbieders presenteren hun waren op deze gezellige markt.

Weerselose markt

wanneer
4 aug 2018 - 31 jul 2019
adres
De Weerselose Markt

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Bezoek de Molen van Frielink

wanneer
15 sep 2018 - 27 jul 2019
adres
Molen van Frielink

Kom een kijkje nemen in de Molen van Frielink. Een korenmolen uit 1821 welke in 2010 volledig in ere hersteld is.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

wanneer
15 sep 2018 - 27 jul 2019
adres
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen)

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Kindersterrenkijkavond

Cosmos Sterrenwacht

wanneer
3 nov 2018 - 16 mrt 2019
adres
Cosmos Sterrenwacht

Je mag lekker lang opblijven want je gaat naar de sterrenwacht. Hoe cool is dat! Wat is er nu mooier dan op een mooie heldere avond sterren te kijken! Op de even zaterdagen t/m 16 maart. Tijd: 19.00 tot 21.30 uur.

Cursus teken,- schilderlessen Kunstschool 't Alding

wanneer
14 nov 2018 - 14 sep 2019
adres
't Alding

Elke donderdagavond organiseert Kunstschool 't Alding teken,- en schilderlessen voor volwassenen. De aangeboden technieken zijn schilderen met aquarel, acryl en olieverf. Tekentechnieken met potlood, houtskool en pastelkrijt worden ook aangeboden.

Bezoek het natuurinfocentrum Molen Frans

wanneer
13 januari - 15 december
adres
Watermolen Frans

In het Natuurinformatiecentrum De Molen van Frans heeft Landschap Overijssel een vaste expositie over de historie van de oude watermolen en de veelzijdige natuur in het Dal van de Mosbeek.

Twentse Winterbrunch bie DOKS

"Een goede brunch brengt leuke mensen samen"

wanneer
3 februari - 31 maart
adres
Eetcafé DOK'S

Een heerlijke brunch met vele huisgemaakte gerechten met producten van Twentse bodem. De brunch varieert per seizoen. Geserveerd door dames in dirndel onder gezellige Duitse Schlagers. Een stukje Oostenrijk Bie DOKS in Fleringen!

Workshop Glaskralen branden

wanneer
6 februari - 6 december
adres
Perles Art

Wilt u kennismaken met het maken van glazen kralen, dan kunt u een workshop volgen in mijn atelier in Reutum. U leert de basistechnieken van het glaskralen branden. Met een professionele brander en een diversiteit aan gekleurde glasstaven kunt u heerlijk aan de slag.

Valentijn bie DOKS

"liefde is......... gezellig samen eten met anderen"

wanneer
14 - 17 februari
adres
Eetcafé DOK'S

Nog even en de meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur: Valentijn!. Verras je vriend, vriendin, partner, vader, moeder, kinderen of vrienden met een gezellig avondje uit. Heerlijk eten, drinken muziek, brandende kaarsen en ............. tijd voor elkaar.

Extra tekenlessen voor kids

wanneer
21 - 22 februari
adres
't Alding

Tekenlessen voor kinderen tijdens de voorjaarsvakantie bij Kunstschool Alding. Leer een vogel tekenen en in te schilderen met aquarelverf.

Optocht Langeveen

wanneer
23 februari
adres
Langeveen

De Eerste Twentse Carnavalsoptocht vind op zaterdag 23 februari plaats in Langeveen. Vanaf 14.00 uur trekt de bonte stoet van loopgroepen en praalwagens door de straten van Langeveen.

Carnavalsoptocht Albergen

wanneer
24 februari
adres
Albergen

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke is elk jaar de organisator van de eerste GROTE carnavalsoptocht van Twente. Er komen elk jaar tienduizenden belangstellenden naar Albergen.

MEGA Carnavalsparty Albergen

wanneer
24 februari
adres
Albergen

Carnaval in Albergen is geen doorsnee feest, maar een MEGA vet carnavalsfeest! Al jaren een onvergetelijk carnavalsfeest na de grote optocht in Albergen. Op Zondag 24 februari barst het feestgedruis los. Vanaf 13.00 uur is het festivalterrein geopend.

maart

Carnavalsoptocht Vasse

wanneer
2 maart
adres
Vasse

Kom op zaterdag 2 maart 2019 ook kijken bij de carnavalsoptocht in Vasse. De Spekscheeters maken er weer een groot feest van! De optocht start om 13.30 uur.

Wandeling 'Frisse neuzen'

wanneer
9 maart
adres
Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Zin in een frisse neus? Ga dan zaterdag 9 maart mee met de wandeling in het Dal van de Mosbeek. In de middag ga je met de gids van Landschap Overijssel op stap.

Boh Foi Toch bij Cafe Bolscher in Vasse

wanneer
9 maart
adres
Café - Restaurant - Zaal Bolscher Vasse

Op zaterdag 9 maart komt de bekende Achterhoekse band Boh Foi Toch weer naar zaal Bolscher voor een optreden. Kaarten zijn reeds te reserveren op telefoonnummer: 0541-680215.

Jublileumjacht - Slipjacht

wanneer
09 - 10 maart
adres
Restaurant "Watermolen Bels"

De jubileumjacht zal gereden worden op 9 en 10 maart 2019. De KNJV bestaat in 2019 100 jaar en viert dat met een jubileumweekend in Lattrop. Op zaterdag 9 maart is er een grote slipjacht die start bij Watermolen Bels in Mander en via Ootmarsum verder gaat naar Lattrop, waar het eindpunt van de jacht is.

80s party bij 't Oale Roadhoes

wanneer
29 maart
adres
`t Oale Roadhoes

Kom je jaren 80 herbeleven tijdens de 80's party bij 't Oale Roadhoes in Tubbergen op vrijdagavond 29 maart met de live band Eastmen Company!

april

Tukkerstocht Albergen

wanneer
7 april
adres
Café - Zalencentrum Morshuis (Partyservice)

Prachtige wandeltochten in de omgeving van Albergen. Een ideale voorbereiding voor de vierdaagse met de 40 km en 25 km en lekker sportief genieten bij de 18 en 12 km.

Extra Weerselose Markt

wanneer
22 april - 26 december
adres
De Weerselose Markt

Retromarkt, warenmarkt, vrijmarkt, vlooienmarkt, het beste van een markt gecombineerd! Honderden kramen en standplaatsen verwelkomen u met een keur aan artikelen.

Kingpop Vasse

wanneer
27 - 28 april

Zeg je ‘Koningsdag’ in Vasse, dan zeg je ‘Kingpop!’ 27 april is het weer zover: het laagdrempelige festival vol vermaak, creatieve spektakels maar bovenal een muzikale dag voor jong en oud!

mei

Jumping Schröder Tubbergen

wanneer
22 - 26 mei 2019
adres
BWG Stables

Van woensdag 22 t/m zondag 16 mei 2019 wordt op het terrein van BWG Stables in Tubbergen het internationale concours Jumping Schröder Tubbergen gehouden.

Essenwandeltocht

wanneer
25 mei 2019
adres
Zalencentrum De Delle

SBN Tubbergen organiseert op zaterdag 25 mei een prachtige voorjaarswandeling door het fantastische Essenlandschap in en rondom Tubbergen. De wandeling trekt jaarlijks vele wandelaars vanuit het hele land. En dat is niet voor niets. Wandel ook mee!

juni

Pareldagen Vasse

wanneer
05 - 10 jun 2019
adres
Vasse

Kom in het pinksterweekend van 5 t/m 10 juni naar Vasse voor de gezellige Pareldagen. Geniet van de kindermiddag, de sporttoernooien, alle live muziek en lekker eten en drinken.

Noaberfest

wanneer
29 - 30 jun 2019
adres
Theater Hof 88

Noaberfest staat voor 29 + 30 juni 2019 op de kalender. Een cultureel event wat de stad Almelo en het ommeland met elkaar wil verbinden. Door compacte optredens op het gebied van muziek en theater, zo mogelijk op niet alledaagse locaties.

Vliegerfeest Twente

wanneer
29 - 30 jun 2019
adres
Zalen Centrum Spalink

Vliegerfeest Twente is een gratis twee daags internationaal festijn waar vliegeraars uit verschillende landen hun kleine en grote vliegercreaties komen tonen.

juli

Zomerfeesten Manderveen 2019

wanneer
26 - 28 jul 2019
adres
Kulturhus Manderveen

Tijdens het feestweekend nemen de Manderveense wijken het tegen elkaar op in het wijkenklassement. Daarnaast kan er een biertje genuttigd worden tijdens de bouwvakborrel op vrijdagmiddag. Daarnaast is er op zaterdag een spelochtend voor de 60+’ers en de kinderen en kan iedereen aanschuiven tijdens de BBQ na de zeskamp op zaterdagmiddag. En natuurlijk wordt er op de zaterdagavond feest gevierd tijdens de feestavond. Op zondagavond wordt na de wijkplayback het weekend afgesloten met een feestavond.

december

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer