Rode Loper Event in hartje Tubbergen

Op zondag 14 april is het weer zover. Dan vind wederom het Rode Loper Event plaats in Tubbergen. Een leuke middag uit voor jong en oud!

Zin om erop uit te gaan deze zondag?

Bezoek dan het gezellige evenement in Tubbergen. Niet alleen modezaken maar ook horeca en overige ondernemers betreden de rode loper die dit jaar dwars door de winkelstraten loopt. Op de loper wordt de nieuwste mode en verkoopartikelen getoond op het gebied van mode, lifestyle, trends, haarmode en schoenen. Met om 13.30 en 15.00 uur een heuse modeshow!

Een gezellige zondag uit
Een gezellige zondag uit

Ook zijn deze middag de winkels geopend. En wat is er nou fijner om na een dagje shoppen een heerlijk drankje te nuttigen en een hapje te eten. Tubbergen heeft een gezellig horeca-aanbod dus stap een van de restaurants en cafés binnen of ga heerlijk genieten op een terrasje!

Speciaal voor kinderen tot 12 jaar is er dit jaar de zoektocht naar het gouden ei! Ga de uitdaging aan en vind als eerste het gouden ei.

Een gezellig middag voor jong en oud!

Programma
Programma

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer