Moederdag tips in Tubbergen

Op zondag 12 mei is het Moederdag, dé kans om je moeder flink te verwennen! Ga lunchen of brunchen bij één van de vele restaurants, relax of doe juist iets actiefs. Hieronder lees je de leukste tips voor Moederdag.

 1. Brunch of High-tea met Moederdag

  Theehuis Dennenoord organiseert speciaal voor Moederdag een High Tea. Geniet van een kopje asperge soep, gevolgd door de heerlijkheden van het High Tea buffet met de lekkerste zoete en hartige lekkernijen.

  Tante Sien in Vasse organiseert speciaal voor Moederdag een brunch. Een uitgebreid aanbod met salades, een hoop lekkere broodjes en andere soorten verwennerijen.

 2. Lekker ontbijten bij Mössems

  Haar dag kan niet beter beginnen dan met een lekker Moederdagontbijt. Een Mössems Moederdag ontbijt is een leuk idee om deze zondag goed mee te beginnen.

  Mössems Bed & Breakfast herbergt een authentieke theeschenkerij. Deze staat bekend om haar diverse theesoorten van verse kruiden!

 3. Relaxen

  Voor een absolute verwendag ga je naar De Kroesweffer of Spaboerderij. Je kunt hier genieten van verschillende massages, saunafaciliteiten, een Stoombad, een brood- en kruidenoven en nog veel meer! En geniet ook nog van heerlijke lunch tussendoor. Voor ieder wat wils dus!

  Als cadeau kun je gemakkelijk een cadeaubon bestellen.

 4. Lekker creatief

  Voor een creatief uitje kan je natuurlijk altijd bij Kunstschool 't Alding terecht. Speciaal voor Moederdag organiseert 't Alding op 26 mei een Bospad. In dit leuke arrangement ga je wandelen over het mooie landgoed Herinckhave, lunchen in het prachtig gelegen atelier en daarna beeldend aan de slag met verf!

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer