Agenda

Vroege adventswandeling Manderveen

Aanvang
Locatie
Kulturhus, Manderveen

Een prachtige route door de ontwakende Twentse natuur waarbij tal van onontdekte plekjes in het natuurrijke grensgebied worden gepasseerd. Halverwege kunnen wandelaars op het pauzepunt bij de vuurkorven genieten van onder andere de prachtige klanken van midwinterhoorns

Kerstshow Tuincentrum Heerdink

Aanvang
Locatie
Tuincentrum Heerdink, Geesteren

Beleef de kerst bij tuincentrum Heerdink. Breng op zondag 2 en 9 december een bezoek aan de kerstshow. Tijdens de markt is er een rijk en divers aanbod van de mooiste, moderne en traditionele ‘must haves’ op het gebied van decoratie, stijl en cadeaus voor Kerst; voor elk wat wils.

Sinterklaasfeest in watermolen Frans

Aanvang
Locatie
Watermolen Frans, Mander

Heb jij zin in versgebakken pepernoten? Zondagmiddag 2 december is het Sinterklaasfeest in Watermolen Frans. We gaan lekkere pepernoten bakken in de oude houtoven van de molen. En wie weet komt Sinterklaas ook nog even langs?

Toneelvereniging Vasse zet de 'hemel op stelten'

Aanvang
Locatie
Hotel & Restaurant Tante Sien, Vasse

Toneelvereniging Vasse is er dit jaar wederom in geslaagd om een dolkomische klucht op de planken te brengen. Onder leiding van regisseur Harvey Oortgijs zullen de leden de ‘Hemel op stelten’ zetten in onvervalst Vassers plat. Het stuk is geschreven door Carl Slotboom.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer