Agenda

Weerselose markt

Aanvang
Locatie
De Weerselose Markt, Weerselo

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

Aanvang
Locatie
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen), Geesteren

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Woonbeurs 2018

Aanvang
Locatie
Café - Zalencentrum Morshuis (Partyservice), Albergen

De beurs is bedoeld voor iedereen die iets wil weten over het (ver)bouwen van een woning, de financiering en de inrichting daarvan. Of je nu een starter bent, zoekt naar een seniorenwoning of een vrijstaand huis op een kavel wilt bouwen, op Woon2018 wordt een scala aan informatie gegeven.

Kindersterrenkijkavond

Cosmos Sterrenwacht

Aanvang
Locatie
Cosmos Sterrenwacht, Lattrop

Je mag lekker lang opblijven want je gaat naar de sterrenwacht. Hoe cool is dat! Wat is er nu mooier dan op een mooie heldere avond sterren te kijken! Op de even zaterdagen t/m 16 maart. Tijd: 19.00 tot 21.30 uur.

Tubbergen heeft the Cats in the House

Aanvang
Locatie
`t Oale Roadhoes, Tubbergen

De songs van "the Cats" nu in een fris en nieuw tribute jasje. Op 3 november is DE tribute band van dit moment 'The Cats in the House' te zien in 't Oale Roadhoes in Tubbergen.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer