Agenda

Weerselose markt

Aanvang
Locatie
De Weerselose Markt, Weerselo

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

Aanvang
Locatie
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen), Geesteren

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Le Creuset demonstratie bij La Cuisine in Tubbergen

Aanvang
Locatie
La Cuisine, Tubbergen

Deze dag wordt er heerlijk gekookt met deze populaire gietijzeren braad- & sudder pannen. Topkoks, hobbykoks, culinaire koks, meesterkoks, etc., goed gereedschap is onmisbaar in iedere keuken. Onze kokkin Iris laat u zien waarom deze krachtpatsers van Le Creuset onmisbaar zijn in iedere keuken. Kom kijken en proeven en vraag Iris de hemd van haar lijf…

Kerstmarkt Fleringen

Aanvang
Locatie
Kulturhus de Spil, Fleringen

Op zaterdag 8 december organiseert Jong Nederland Fleringen een gezellige overdekte en verwarmde kerstmarkt in Fleringen. Nieuw dit jaar is een wandeltocht door het buitengebied van Fleringen.

Wild dinerbuffet

bij restaurant de Watermolen Bels

Aanvang
Locatie
Restaurant "Watermolen Bels", Mander

GEHEEL UITVERKOCHT! Genieten van een heerlijk wilddiner. Met jachthoornblazers, een conference en een afsluiting van de gastheer Martin Bels.

Het TOP 2000 concert

Aanvang
Locatie
Café-Restaurant De Molen, Fleringen

s Avonds om 20:00 uur bij Café Restaurant de Molen presenteren wij samen met medewerking van Belcanto Fleringen voor u ons Top 2000 concert! De gehele avond staat in het teken van de Top 2000 zoals hij jaarlijks op de radio beluisterd kan worden.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer