Agenda

Weerselose markt

Aanvang
Locatie
De Weerselose Markt, Weerselo

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

Aanvang
Locatie
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen), Geesteren

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Wartmann demonstratie bij la Cuisine in Tubbergen

Aanvang
Locatie
La Cuisine, Tubbergen

Van Wartmann hebben we prachtige nieuwe keuken apparaten aan ons assortiment toegevoegd. Deze worden op deze zaterdag uitvoerig gedemonstreerd door onze kok van Wartmann. 12.30 tot 16.30 uur Sous-vide: kleine compacte machine die u gemakkelijk bevestigd aan de pan of het waterbad en zo nauwkeurig de temperatuur bepalen van het water. Doordat u het vlees in een afgesloten zak gaart hebben factoren van buitenaf geen invloed. U kunt op deze manier het ingrediënt ook extra smaak geven door kruiden of een marinade toe te voegen.

Sinterklaasintocht Tubbergen

Aanvang
Locatie
`t Oale Roadhoes, Tubbergen

Het is bijna weer zover. Zaterdag 17 november a.s komt Sinterklaas aan in Zaandam.Van daaruit gaan de Sint en zijn pieten in de snelle Jeep, met veel pakjes, naar Tubbergen.

Culturele Xplosie: podium voor lokaal talent

Aanvang
Locatie
Burg. Verdegaalhal Tubbergen, Tubbergen

17 november 2018 wordt de Burg. Verdegaalhal in Tubbergen omgetoverd tot de Culturele Xplosie met workshops en optredens voor volwassenen en kinderen. Zang, dans, muziek, beeldende kunst, en dat alles door inwoners van de gemeente Tubbergen.

Wild dinerbuffet

bij restaurant de Watermolen Bels

Aanvang
Locatie
Restaurant "Watermolen Bels", Mander

GEHEEL UITVERKOCHT! Genieten van een heerlijk wilddiner. Met jachthoornblazers, een conference en een afsluiting van de gastheer Martin Bels.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer