Agenda

Twentse Winterbrunch bie DOKS

"Een goede brunch brengt leuke mensen samen"

Aanvang
Locatie
Eetcafé DOK'S, Fleringen

Een heerlijke brunch met vele huisgemaakte gerechten met producten van Twentse bodem. De brunch varieert per seizoen. Geserveerd door dames in dirndel onder gezellige Duitse Schlagers. Een stukje Oostenrijk Bie DOKS in Fleringen!

Carnavalsoptocht Albergen

Aanvang
Locatie
Albergen, Albergen

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke is elk jaar de organisator van de eerste GROTE carnavalsoptocht van Twente. Er komen elk jaar tienduizenden belangstellenden naar Albergen.

Bezoek het bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek

Aanvang
Locatie
Infocentrum Ijs & Es, Mander

Ons bezoekerscentrum in dit prachtige stukje Twente is een prima uitvalsbasis voor wandelingen, fietstochten en andere activiteiten. Je bezoek meer dan waard! Het bezoekerscentrum bestaat uit meerdere gebouwen, waarin we je van harte welkom heten.

MEGA Carnavalsparty Albergen

Aanvang
Locatie
Albergen, Albergen

Carnaval in Albergen is geen doorsnee feest, maar een MEGA vet carnavalsfeest! Al jaren een onvergetelijk carnavalsfeest na de grote optocht in Albergen. Op Zondag 24 februari barst het feestgedruis los. Vanaf 13.00 uur is het festivalterrein geopend.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer