Agenda

Weerselose markt

Aanvang
Locatie
De Weerselose Markt, Weerselo

De Weerselose markt is een bijzondere markt en uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland. Deze bijzondere vrije markt trekt iedere zaterdag en elke 2de zondag van de maand duizenden mensen naar de terreinen aan de Bornsestraat.

Bezoek de Grote Geesterse Molen

Aanvang
Locatie
Grote Geesterse Molen (Beltkorenmolen), Geesteren

Kom een kijkje nemen in de Grote Geesterse Molen te Geesteren. Elke zaterdag geopend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Nacht van de Nacht wandeling

Aanvang
Locatie
Infocentrum Ijs & Es, Mander

Ga je mee met de wandeling door het duistere Dal van de Mosbeek naar de top van de Galgenberg? Hoor een spannend verhaal tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 27 oktober.

Wandeling Galgenberg tijdens Nacht van de Nacht

Aanvang
Locatie
Infocentrum Ijs & Es, Mander

Zin in een donkere wandeling? Ga mee op stap met de gids tijdens de Nacht van de Nacht in het Dal van de Mosbeek. Je wandelt in het donker naar de top van de Galgenberg. Geniet hier van de sterren terwijl de gids een oud verhaal vertelt.

De jaarlijkse Fortburger Veiling

Aanvang
Locatie
Eetcafé Fox, Tubbergen

Op zaterdag 27 oktober vind vanaf 20:00 de jaarlijkse Fortburger Veiling plaats bij Café Fox in Tubbergen. Wil je spullen doneren voor de veiling? Lever deze dan in aan de Molenstraat 28 (Fortburgerhal) in Tubbergen op 20 of 27 oktober van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer