Nieuws

 1. Reutum in het licht

  De komende weken staat Reutum in het teken van 'het licht' en kan gerust het Lichtdorp van Tubbergen genoemd worden. Hele buurten en straten zijn weken druk geweest met de voorbereiding van Reutum in het licht. Echt de moeite waard om deze lichtroute te bekijken!

 2. Maalzondag Watermolen Frans in kerstsfeer

  Op zondag 23 december kun je binnen en buiten genieten van de kerstsfeer bij Watermolen Frans. Compleet met vuurkorven en geschal van de midwinterhoorn. De watermolen draait volop. Kinderen kunnen marshmallows en broodjes bakken boven de vuurkorf. Een mooi moment om een kijkje te nemen én te combineren met een mooie winterwandeling vanaf de molen.
  Watermolen Frans is open tussen 12.00 en 16.00 uur.

 3. Culturele Xplosie: podium voor lokaal talent

  17 november 2018 wordt de Burg. Verdegaalhal in Tubbergen omgetoverd tot de Culturele Xplosie met workshops en optredens voor volwassenen en kinderen. Zang, dans, muziek, beeldende kunst, en dat alles door inwoners van de gemeente Tubbergen. Vanaf 15.00 uur is op diverse podia een veelheid aan podiumplezier te beleven. De entree is gratis.

 4. Eerste editie Oktubberfest Tubbergen al uitverkocht!

  Oktoberfest in een populair fenomeen in de regio. Vandaar dat een vriendengroep uit Tubbergen bedacht een Oktubberfest te organiseren in hartje Tubbergen op 20 oktober. Dat het concept aanslaat is wel duidelijk want de eerste editie is met ruim 600 verkochte entreebewijzen uitverkocht!

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer