Nieuwe opzet sinterklaasintocht Harbrinkhoek - Mariaparochie

In Harbrinkhoek-Mariaparochie wordt Sinterklaas op zondag 18 november feestelijk onthaald. Dit jaar is de opzet anders dan voorgaande jaren; het moet meer een echte intocht worden.

Het is nu de bedoeling om 13.45 uur bij de blokhut aan de Peuversweg 3 in Harbrinkhoek te verzamelen. Van daaruit gaat Sinterklaas met zijn Pieten, samen met alle ouders en kinderen, via een rondje door het dubbeldorp naar Partycentrum Kampkuiper waar men rond 14.30 uur hoopt te arriveren. Hier heeft de Goedheiligman volop de tijd voor de kinderen. Ongetwijfeld zijn er kinderen die graag een stukje willen doen voor Sinterklaas, dit kan natuurlijk worden geregeld. Wil je graag een leuk liedje zingen of playbacken, een leuke goochelact doen, of iets anders leuks of grappigs, doe dan vooraf de aanmelding via info@jnharbrinkhoek.nl. De Sint zal dit erg op prijs stellen.

Huisbezoek De intocht van Sinterklaas en het samenzijn bij Kampkuiper is geheel gratis te bezoeken. Deze geweldige activiteit wordt door Jong Nederland Harbrinkhoek verzorgd in samenwerking met de Ondernemersvereniging Harbrinkhoek - Mariaparochie. Na afloop wordt een vrije gift erg op prijs gesteld. Nog geen afspraak voor een huisbezoek van Sinterklaas? Dan kan dit nog door te bellen of te app’en met Marieke, op nummer 06-26623760 of stuur een e-mail naar sinterklaasboeking@hotmail.com Voor € 35,- komt de Sint met zijn pieten graag een half uur langs.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer