1. 0/3
  '

  Kamperen met kinderen. Hier hebben ze de tijd van hun leven!

  Geschreven door

  Marleen

  Kamperen is het allerleukste als kinderen zich natuurlijk goed vermaken. Vriendjes en vriendinnetjes maken op de camping, er genoeg speeltoestellen zijn, een zwembad en het liefste ook nog een een programma met activiteiten waar ze aan mee kunnen doen! Daarnaast willen we het liefst een camping die in een mooie omgeving ligt. Met voldoende mooie plekjes in de buurt om naar toe te kunnen. Wij hebben de leukste campings in de gemeente Tubbergen op een rijtje gezet voor wanneer we weer op vakantie mogen!

 2. 3/3

  3.

  Recreatiepark 'n Kaps

  Kaps is een middelgrote 4-sterren camping in Tubbergen met een parkachtige uitstraling. De ruime kampeerplaatsen liggen op velden rondom kleine speelveldjes. Er is een binnen- en buitenspeeltuin, buitenbad, sportveld, shortgolfbaan, visvijver, recreatiebowlingbaan en een familierestaurant.
  Tijdens de meivakantie, hemelvaart, Pinksteren en gedurende zes weken in de zomervakantie is bij Kaps een enthousiast recreatieteam actief om allerlei leuke activiteiten te organiseren.

 3. 2/3

  2.

  Camping de Molenhof

  Camping de Molenhof is een gezellige 5 sterren ANWB familiecamping gelegen in Reutum. En dat zijn ze niet voor niks! Genoeg voorzieningen voor een onbezorgde vakantie. Lekker binnen of buiten zwemmen, spetteren in de nieuwe PlonsPlas of de omgeving verkennen. Er zijn 34 speeltuintjes, een overdekte speeltuin, airtrampoline en een eetcafé! In de zomermaanden staat er een enthousiast animatieteam klaar om de leukste activiteiten te organiseren.

 4. 1/3

  1.

  Recreatiepark De Weuste

  Recreatiepark De Weuste is een gezellige familiecamping waar iedereen zich prima vermaakt. Ervaar kwaliteit, rust, ruimte, ontspanning en plezier op een unieke locatie in het mooie Hart van Twente, Reutum. Plons in het verwarmde buitenzwembad met apart kinderbad en geniet in het zonnetje op een van de gratis ligbedden. Samen dineren kan in het gezellige eetcafé met snackbar, poolbiljart, tafelvoetbal, tafeltennis, bowlingbaan en een speciale kinderhoek. Tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en een aantal weken in de zomervakantie is er een enthousiast recreatieteam die de hele dag allerlei activiteiten organiseert voor kinderen tot 13 jaar.

Marleen

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Lekker uit!

  Tussenstops in het bos

  Geschreven door Marleen
 2. Outdoor

  Ontdek de nieuwe wielerroute 'De Twentse Tijdrit'

  Geschreven door Visit Twente
 3. Lekker uit!

  Wat te doen met Hemelvaart? Wij geven de leukste doe-tips.

  Geschreven door Marleen
 4. Overnachten

  Het kampeerseizoen is eindelijk weer van start gegaan!

  Geschreven door Marleen

Tip je vrienden

facebook twitter