Overnachten

Ontdek de leukste B&B's in onze regio!

Geschreven door

Marleen

Leestijd 3 minuten 1450 x bekeken

Een Bed and Breakfast is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een steeds populairdere vorm van overnachten. Wie verblijft in een B&B kan, behalve van de overnachting, ook nog eens genieten van een lekker ontbijtje in de ochtend. Overnachten in een Bed and Breakfast wordt steeds populairder en wij snappen waarom! Het is een erg leuke vorm van overnachten en geen enkele B&B is hetzelfde, je beleeft altijd wel iets bijzonders.

Een B&B is geschikt voor allerlei soorten reisgezelschappen, of je nu met kinderen, je partner, een grote groep vrienden of collega’s op pad wilt gaan. Door de kleinschaligheid en de persoonlijke service in een B&B en het fijne contact met de verhuurders zal je je hier al snel thuis voelen. In Tubbergen kun je terecht bij de volgende fijne adresjes:

Hoeve Springendal

Op zoek naar eens een andere B&B, dan ben je in Hoeve Springendal aan het juiste adres. Overnachten & beleven op een historisch landgoed. In de twee B&B kamers, die als loft zijn gebouwd, vindt u een verrassend interieur gebaseerd op een tweetal thema's. De B&B kamer met het thema 'Twentse Landschapsschilders', heeft een prachtig balkon met uitzicht op het steeds wisselende landschap en de andere B&B kamer is ingericht als een ode aan Willem Wilmink, waarbij je vanuit het bed naar de sterren en onze eeuwenoude eik kunt kijken. Elke ochtend wordt er een uitgebreid vers ontbijt geserveerd in de ontmoetingsruimte.

www.hoevespringendal.nl

B&B Mooi zo logeren

Even helemaal loskomen uit je dagelijkse omgevingen onbekommerd genieten? Ervaar hoe het is om je "thuis te voelen op vakantie" bij Bed & Breakfast/Vakantiehuis "Mooi zo logeren". Beleef het Twentse leven in ons volledig en sfeervol ingerichte tuinhuis of appartement in het dorpje Reutum.

"Mooi zo logeren" biedt vele mogelijkheden voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het tuinhuis is geschikt voor 6 personen. Het appartement heeft 2 slaapplaatsen. Er is in eigen tuin en in de nabije omgeving volop vertier. De ruimte en rust van het Twentse coulisselandschap, het unieke, vrijstaande tuinhuis met veranda - van waaruit je 's avonds de zon ziet ondergaan - of het heerlijke appartement met grote tuin en onze Twentse gastvrijheid zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

www.mooizologeren.nl

B&B Sagenland

Op zoek naar een fijne plek om te overnachten? B&B Sagenland ligt te midden van karakteristieke heidevelden, bossen en weiden, net buiten het kerkdorp Harbrinkhoek. Hier doen de Sagen en Legenden al eeuwenlang de ronde. Niet voor niets heet deze streek Twenteland-Sagenland.

B&B Sagenland noemt zich met recht een bijzondere locatie, waar je in de sfeer van eeuwenoude Sagen en oprechte ‘Twentse gastvriej’ kunt genieten van een onvergetelijk verblijf. De B&B beschikt over 6 kamers die allemaal naar een andere Twentse sage zijn ingericht. Overnacht bijvoorbeeld in de Scheperkamer of wat dacht je van een nachtje in een bedstee uit Grootmoederstijd? Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, zitje, radio, wekker en een badkamer met een douche en toilet. Begin je dag in Harbrinkhoek goed met een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte van B&B Sagenland.

www.sagenland.nl

Net over de gemeentegrens; B&B Mossems

Een B&B met aandacht voor oude tradities, waarden en met oog voor alle moderne gemakken. In het typische maten- en flierenlandschap tussen Denekamp en Lattrop (zo'n 10 km van Vasse) staat een eigentijdse en comfortabele B&B. Hierin kunnen maximaal 10 personen verblijven, verdeeld over 4 aparte kamers. De B&B is gevestigd in een, in oude stijl herbouwde graanschuur. Naast de vier modern ingerichte boerderijkamers is in deze graanschuur ook een theeschenkerij gevestigd.

De accommodatie is rolstoelvriendelijk ingericht, zowel voor wat betreft de algemene ruimtes als met name voor wat betreft de vier modern ingerichte boerderijkamers. Mössems Bed & Breakfast herbergt een authentieke theeschenkerij. Deze staat bekend om haar diverse theesoorten van verse kruiden en heerlijke high-tea's.

www.mossems.nl

Meer verhalen uit Tubbergen

  1. Kunst & cultuur

    De Twentse Verlichte Carnavalsoptocht in Tubbergen

    Geschreven door Corine
  2. Winkelen

    Op bezoek bij de buren: de Weerselose Markt

    Geschreven door Corine
  3. Winkelen

    Op naar de Kringloop in Tubbergen!

    Geschreven door Corine
  4. Kids

    Restaurants met speeltuinen in Tubbergen en omgeving!

    Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter