Lekker uit!

Winkeltijd! Ontdek Tubbergen tijdens het gezellige zomerevent op zondag 16 juni.

Leestijd 2 minuten 201 x bekeken

Op zondag 16 juni wederom een gezellige koopzondag in Tubbergen! Naast een braderie met circa 50 kraampjes zijn er 3 podia waar zo'n 450 zangers van 10 shantykoren van zich laten horen. Natuurlijk zijn de winkels ook open van 12.00 tot 17.00 uur. Een leuk uitje voor jong en oud!

Het centrum staat vol met maar liefst 50 kramen waar je kunt rondneuzen, winkelen en natuurlijk de lekkerste streekproducten kunt proeven. Ook de winkels zijn geopend van 12.00 - 17.00 uur en zullen je verwelkomen met speciale acties.

Shantyfestival

Naast een braderie vind er ook een gigantisch Shantyfestival plaats in het bruisende hart van Tubbergen. Op 3 verschillende podia laten zo'n 450 zangers van 10 shantykoren van zich horen. Zing mee met de klok van Arnemuiden, het kleine cafe aan de haven, en luister naar de belevenissen van de zeelui in prachtige en ontroerende Shanty's, waarbij de Shantyman het koor op sleeptouw neemt. Geniet van het afsluitende spektakel op het grote plein, waar alle koorleden bij elkaar komen om een aantal herkenbare uitsmijters te zingen. Bij elk podium zal een terras ingericht worden om rustig te gaan zitten voor een hapje en een drankje. Kortom, voor een gezellige middag moet je op 16 juni in Tubbergen zijn.

Meezingen met de shantykoren
Meezingen met de shantykoren

Vertier voor jong en oud!

Ook voor de kids zal er deze dag genoeg te beleven zijn. Op het Centrumplein jaar diverse activiteiten. Op het speelplein kunnen ze springen op een van de diverse springkussens of meedoen met een voetbalspel. En wat is er nou fijner om na een dagje shoppen een heerlijk drankje te nuttigen en een hapje te eten. Tubbergen heeft een gezellig horeca-aanbod dus stap een van de restaurants en cafés binnen of ga heerlijk genieten op een terrasje!

Het programma
Het programma

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Meer verhalen uit Tubbergen

 1. Lekker uit!

  De leukste tips voor in de kerstvakantie

 2. Kunst & cultuur

  Midwinterhoornblazen, de mystiek van ’n oaln roop

 3. Natuur

  Dwalen door het Dal van de Mosbeek. Geniet van het winterlandschap!

  Geschreven door Marleen
 4. Glansrijke verteller

  Misdadig lekker bier van Huttenkloas Brouwerij komt thuis

  Geschreven door Marleen

Tip je vrienden

facebook twitter