Vasserse Sfeermarkt 2022

Dit jaar staat de Sfeermarkt Vasse 2022 weer op het programma. De markt, in combinatie met de opendag van de kruidentuin staat gepland op zondag 3 juli, van 12.00-17.00 uur, rondom de kerk van Vasse.

De sfeermarkt Vasse omvat ieder jaar vele activiteiten van zeer verschillende aard. Het is een gezellige markt met vele bezoekers uit de omgeving, toeristen en de Vassenaren zelf. Velen prijzen altijd de unieke dorpse sfeer die er dan in het Twentse Vasse heerst. Mede ook doordat de markt de combinatie met de open dag van de kruidentuin wordt georganiseerd.

Een markt met een uitgebreid muzikaal podiumprogramma, kinderactiviteiten en vele gevarieerde standhouders. Verder nemen diverse verenigingen deel, die d.m.v. allerlei activiteiten proberen de clubkas te spekken. Steeds wordt er door de organisatie weer geprobeerd een aantal nieuwe elementen toe te voegen aan het programma.

Ook zijn de kraamhouders elk jaar enthousiast en is de deelname nog steeds groeiende. Mocht u interesse hebben in het huren van een kraam dan kunt zich aanmelden via onze site; www.sfeermarktvasse.nl of door het sturen van een mail naar info@sfeermarktvasse.nl

Graag tot ziens!

Wanneer

  • -

Locatie

RK Kerk HH Joseph en Pancratius te Vasse

Adres
Denekamperweg 205, 7661RK Vasse
Telefoon
0541-680201
E-mail
Website
hpancratius.nl/vasse/

Tip je vrienden

facebook twitter