Kennismaking; Groeigroep persoonlijke ontwikkeling

Wij, Anneke Elfrink en Margreet Elfrink, hebben onze krachten gebundeld en geven jaargroepen. We combineren stembevrijding en psychosomatische oefeningen. In 9 lessen van 2 uur op woensdagochtend komen de volgende thema’s aan bod: leervraag, aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefhebben, bereid zijn en als laatste keer de evaluatie: wat heeft het je opgeleverd.

Wij, Anneke Elfrink en Margreet Elfrink, hebben onze krachten gebundeld en geven jaargroepen. We combineren stembevrijding en psychosomatische oefeningen.

Anneke heeft de opleiding stembevrijding bij Jan Kortie in Amsterdam gevolgd. Sinds 2015 geeft ze jaargroepen. Daarnaast werkt ze als verpleegkundige in een revalidatiecentrum. Wat is dat, stembevrijding: het gaat over voelen wat er in je leeft en dat delen door middel van klank. Eenvoud en vertraging staan hierbij centraal. Margreet werkt als psychosomatisch fysiotherapeut in Oldenzaal. Na een paar jaar mee te hebben gedaan met de jaargroep stembevrijding bij Anneke droomde ze letterlijk van het samen geven van groepen. Anneke was direct enthousiast en de samenwerking startte in 2019.

Wat kan je verwachten als je meedoet: In 9 lessen van 2 uur komen de volgende thema’s aan bod: leervraag, aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefhebben, bereid zijn en als laatste keer de evaluatie: wat heeft het je opgeleverd. Voorop staat de veiligheid binnen de groep, de ander is als een spiegel waarin je jezelf tegenkomt en verbindt. Het doel van dit alles is meer worden wie je in wezen bent. Het kan zijn dat je je vrijer gaat voelen, dichter bij jezelf komt te staan. We hebben eenzelfde soort groep afgelopen jaar in Lonneker gegeven. We merkten hoe blij we er van werden. Dat smaakte naar meer!

De cursus wordt gegeven elke derde woensdag van de maand, te beginnen in september, de laat-ste keer in mei (uitzondering in oktober, dan is het op de eerste woensdag) De tijd is van 10:00 uur tot 12:00 uur. De locatie is “de Huve” in Tubbergen, Prins Bernhardstraat 11. Wil je je opgeven, dan kan dat via annekestembevrijding@gmail.com De kosten zijn 270 euro.

Wil je eerst weten wat het is dan is er de mogelijkheid om mee te doen met een proefles, dat kan op 11 mei, van 10:00 uur tot 12:00 uur, ook locatie “de Huve” in Tubbergen. De kosten daarvoor zijn 10 euro, vooraf te betalen, bij opgave krijg je een betaalverzoek, na betaling is de inschrijving compleet.

Voor eventuele vragen kan je mailen naar annekestembevrijding@gmail.com Indien je je telefoonnummer achterlaat bellen we je zo spoedig mogelijk terug. We zien je graag.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Locatie

de Huve

Adres
Prins Bernhardstraat 11., 7651 ED Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter