Geesterse Kermis & feestavonden

Het is weer hoog tijd voor het jaarlijkse kermisweekend in Geesteren! Geniet van 3 dagen kermisvertier en een compleet programma met de leukste feestavonden!

Geesteren is er weer klaar voor: een gezellig programma, kermis. Ouderwets gezellig! Gratis entree.

Vrijdag

Op vrijdag 3 juni starten ze om 14:00 uur met de bingo, gaat de kermis om 15:00 uur open en 's avonds vanaf 22:00 uur geniet je van het optreden van Falsch & Verrückt! Al jaren spelen zij vele muziekinstrumenten en sinds enige tijd hebben zij de koppen bij elkaar gestoken om deze feestband op de podia te krijgen. Na vele succesvolle optredens gaan zij nu heel Nederland door! Vrijdag gaan we Falsch Und Verruckt zien op het podium bij de Kermis.

Zaterdag

Op zaterdag 4 juni kan je 's ochtends vanaf 10:00 uur een bezoekje brengen aan de rommelmarkt, gaat om 14:00 uur de kermis weer open én start ook meteen Geesteren Got Talent! De winnaar of winnares wint een gouden ticket voor de kermis en mag hier mee een dag lang gratis in alle draaiende attracties. 'S avonds vanaf 22:00 uur is het tijd om te swingen tijdens de swingnight met OXYGEN.

De beste dance en pop hits, met de attitude van je favoriete rockband. OXYGEN speelt een show vol covers met een dosis feest, spektakel en zinderende energie. Van dance tot rock en van de nieuwste pop tot je favoriete classics, OXYGEN heeft alles waar jij op los wilt gaan! Oxygen zal zaterdag het dak er af draaien bij de kermis in Geesteren.

Zondag

Op zondag 5 juni, Eerste Pinksterdag start om 10:00 uur de Toertocht 't Oale Brik, om 14:00 uur de Champions Parade en vanaf 22:00 uur gaat het dak eraf met The Euros! De kermis is deze dag geopend vanaf 14:00 uur.

Wanneer

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter