Wandeling ‘Cirkels van Jannink’ (vliegend hert) Dal van de Mosbeek

Wil jij graag weten waarom er in Mander 2 reusachtige cirkels in het landschap zijn gemaakt? Ga dan woensdag 22 juni mee met de wandeling ‘Cirkels van Jannink’ van Landschap Overijssel.

Samen met de landschapsgidsen ga je er op uit, onderweg vertellen ze meer over dit gebied en het boeiende verhaal achter de cirkels. De wandeling start om 19.00 uur en in ca 2,5 uur leg je zo'n 4 tot 5 kilometer af. Vooraf aanmelden is nodig.

De Cirkels van Jannink liggen al bijna 100 jaar in het landschap van Mander. Ze zijn nog altijd even indrukwekkend. Niet zo gek als je bedenkt dat deze enorme cirkels zo’n 400 meter in doorsnee zijn. Hier zit een bijzonder verhaal achter. Onze gidsen vertellen het allemaal tijdens de wandeling. Daarnaast is het genieten van de prachtige natuur van het Dal van de Mosbeek. De afwisseling is groot, zo loop je door bos, langs beekjes, houtwallen, grafheuvels en over de heide. En wie weet, komen wij ook nog het vliegend hert tegen. Kortom, een afwisselend en leerzame wandeling. Tip: trek stevige schoenen of laarzen aan.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 18 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,00 per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee. Tip: trek stevige schoenen aan, de wandeling gaat niet altijd over gebaande paden.

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl/activiteiten/wandeling-struinen-over-de-heide-en-langs-de-cirkels-van-jannink?date=2022-06-22-19-00

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Deelnameprijs

Tip je vrienden

facebook twitter