‘Winterwandeling’ Dal van de Mosbeek

Zin in een frisse neus? Ga zaterdag 10 december mee met de ‘Winterwandeling’ door het Dal van de Mosbeek. In de winter gebeurt meer in de natuur dan je denkt.

Wanneer de bomen het blad verloren hebben is de Galgenberg en het glooiende beekdalenlandschap nog mooier te zien. De gidsen van Landschap Overijssel nemen je mee en vertellen onderweg over het winterse leven in het Dal van de Mosbeek. De wandeling start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Vooraf aanmelden is nodig.

De winter is bij uitstek de tijd om lekker naar buiten te gaan. In de natuur valt meer te ontdekken dan je denkt. Veel dieren maken zich op voor een winterslaap, anderen verzamelen zoveel mogelijk eten om de winter door te komen. En onder het afgevallen blad vind je veel insecten die daar een mooie schuilplek hebben. Maar er gebeurt nog veel meer in het bos. Onze gidsen nemen je mee naar de mooiste plekken in het Dal van de Mosbeek. Terwijl zij vertellen kun jij genieten van de vergezichten. Deze wandeling is ook geschikt voor kinderen. Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl/activiteiten/winterwandeling-in-het-dal-van-de-mosbeek?date=2022-12-10-14-00

Wanneer

Prijzen

  • € 3,00 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter