Excursie ‘Vroege vogels’

Start je weekend met een vrolijk vogelconcert! Ga zaterdagochtend 1 april mee met de wandeling Vroege Vogels georganiseerd door Landschap Overijssel. Samen met de vogelexperts ga je vogels spotten in het Dal van de Mosbeek. De wandeling begint om 6.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

In het Dal van de Mosbeek leven veel verschillende soorten vogels. Denk aan de tjiftjaf, zanglijster, geelgors, boomklever en het roodborstje. Juist in de vroege ochtend heb je de grootste kans om ze te zien en te horen. Als je eenmaal een paar vogels herkent aan hun geluid, wordt het steeds leuker en interessanter. Iedere vogel heeft zijn eigen geluidje. Dat maakt deze excursie boeiend en muzikaal. Tip: trek stevige schoenen aan en neem een verrekijker mee. Voor kinderen is de wandeling ook leuk, mits zij muisstil kunnen zijn.

Excursie

De excursie gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem contact met ons op en onze collega's helpen je graag met je aanmelding - 0529 - 40 17 31 of per mail Je hoeft geen ticket te printen, de gidsen hebben een deelnemerslijst.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen. Honden zijn niet toegestaan bij deze excursie.

Kosten

De kosten zijn € 5,- Volwassenen en € 3,- per kind.

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl/eropuit/activiteiten

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

€ 3,00 per kind

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter