Excursie ‘Vroege vogels’ Dal van de Mosbeek

Start je weekend met een vrolijk vogelconcert! Ga zaterdagochtend 1 april mee met de wandeling Vroege Vogels georganiseerd door Landschap Overijssel. Samen met de vogelexperts ga je vogels spotten in het Dal van de Mosbeek. De wandeling begint om 6.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

In het Dal van de Mosbeek leven veel verschillende soorten vogels. Denk aan de tjiftjaf, zanglijster, geelgors, boomklever en het roodborstje. Juist in de vroege ochtend heb je de grootste kans om ze te zien en te horen. Als je eenmaal een paar vogels herkent aan hun geluid, wordt het steeds leuker en interessanter. Iedere vogel heeft zijn eigen geluidje. Dat maakt deze excursie boeiend en muzikaal. Tip: trek stevige schoenen aan en neem een verrekijker mee. Voor kinderen is de wandeling ook leuk, mits zij muisstil kunnen zijn.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl/eropuit/activiteiten

Wanneer

  • -

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter