Paassterrit Reutum - een oriëntatie & puzzelrit met de auto!

Op zondag 9 april kan je weer meer rijden me alweer de 54e Paassterrit georganiseerd door Jong Reutum. Rijd jij mee en ontdek jij op leuke wijze onze prachtige omgeving?

De Paassterrit is een jaarlijks terugkerend evenement dat traditiegetrouw plaatsvindt op Eerste Paasdag. Maar wat is de Paassterrit? De Paassterrit is een oriëntatie- en puzzelrit met de auto. Iedereen die in bezit is van een auto en over een geldig rijbewijs beschikt is van harte welkom om deze rit door het prachtige Twentse landschap te ervaren. De bedoeling is dat de deelnemers aan de hand van een routeomschrijving een vooraf vastgestelde route rijden. Maar pas op! De routeomschrijving bevat ook valse punten, strikvragen en doordenkertjes. Kortom, uitdaging! Het is dan ook elk jaar een hevige strijd tussen de vele deelnemers om de route foutloos te rijden. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden.

Historisch ritje

De Sterrit is geschiedenis: De rit bestaat al in Reutum sinds de jaren ’60 en is altijd nauw verbonden geweest met Jong Reutum (voorheen K.P.J. Reutum). In 2017 vierde de Sterrit dan ook haar vijftig jarig jubileum!

Hoe doe je mee?

Inschrijven voor de Paassterrit kan op Eerste Paasdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur bij Bays aan de Kerkstraat 78 in Reutum, hier bevinden zich ook het start- en finishpunt. Na afloop van de sterrit, rond 17:30, vinden bij Bays ook de prijsuitreiking en loterij plaats, dit alles onder het genot van een welverdiend drankje. De kosten per deelnemende equipe bedragen €10,00. Verzamel dus snel alle fanatieke puzzelaars en speurneuzen en kom 1e paasdag naar Reutum om mee te strijden voor een van de vele prachtige prijzen.

Om alle informatie nog eens op uw gemak te kunnen doorlezen kan je terecht op de website www.paassterrit.nl en op de Facebookpagina van Jong Reutum.

Of bekijk de website www.paassterrit.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Locatie

Bays Reutum

Adres
Kerkstraat 78, 7667 PZ Reutum
Telefoon
0541-670201
E-mail
Website
www.baysreutum.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter