Oktubberfest 2023

Oktubberfest is een evenement wat wordt georganiseerd door een vriendengroep uit Tubbergen. Sinds het begin in 2018 is het evenement niet meer weg te denken uit Tubbergen! Met passende klederdracht, Duitse muziek en de mooiste aangeklede tent van Nederland is dit oktoberfeest een niet te missen evenement!

Het begon vijf jaar geleden met de oprichting van een eigenzinnig schlagerbandje; Falsch und Verrückt waar twee vrienden in meespeelden. Na het eerste optreden bouwde de vriendengroep er een feestje omheen: Oktubberfest. Vooral om in Tubbergen wat meer leven in de brouwerij te brengen. Dat is in korte tijd uitgegroeid waar volksfeest, waarbij met enige spitsvondigheid de naam Oktubberfest en alles er omheen is bedacht.

In een tent van 45 bij 25 meter - een grotere past niet op het plein in het dorp - schuimt het bier continue en gaan jong en oud uit hun dak. Uiteraard in dirndl en lederhose. Wat opvalt is de aankleding van de tent, het wit is bijna niet meer zichtbaar! Roze en blauwe doeken, (zelfgemaakte) houten barren, tafels, bankjes en ga zo maar door. De vriendengroep doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de bezoeker zich in een waar oktoberfeest walhalla waant.

Koop tickets voor editie 2023!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 16,50 Entreeprijs

Inclusief servicekosten

Locatie

Centrum Tubbergen

Adres
Grotestraat 60, 7651 CK Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter