Trekkertrek AJK Tubbergen

Zondag 13 augustus a.s. organiseert het Agrarisch Jongeren Kontakt (AJK) weer haar gezellige trekkertrek evenement. Het evenement zal plaatsvinden op een perceel aan de Schouwdijk te Tubbergen.

Klasses

Er gaan weer veel strijders meedoen in de standaard gewichtsklassen. De lichtste klasse hierin is 0-2600 kg en de zwaarste klasse is de 13 tot 15 ton. In elke standaardklasse is een 1e, 2e en 3e prijs te behalen. Ook is er per klasse één beker te winnen door de beste deelnemer uit de gemeente Tubbergen die buiten de top 3 eindigt.

Inhoud

Om 8.30 u zal het startsein worden gegeven en zullen de sleepwagens de eerste meters worden voortgesleept. Het doel is om zo ver mogelijk de sleepwagen voort te trekken over een baanlengte van 100 meter. Er is een uitgebreid programma waarbij om ca 17.00u. de laatste treks worden verwacht.

Deelnemerslijst

Naast de standaardklassen zijn er ook sporttrekkers en specials die voor spektakel zullen zorgen. De deelnemerslijst wordt gepubliceerd op www.ajktubbergen.nl en hier zijn ook de reglementen en (verzekerings) -voorwaarden te vinden.

Overige informatie

De dag zal weer worden mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers en al onze sponsoren, in het bijzonder te noemen onze hoofdsponsoren: Kobra accountants & adviseurs en Gebr. Oude Lenferink en onze baansponsoren Loon-& Grondverzetbedrijf Wesselink en Loonbedrijf Gebr. Poppink.

Tijdens de trekkertrek kunnen de bezoekers zich van een natje en droogje voorzien in de snack- en drankentent. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig. Het wordt weer een gezellige dag voor jong en oud en de entree is gratis. Graag tot ziens op zondag 13 augustus!

Wanneer

  • -

Tip je vrienden

facebook twitter