Wandeling ‘Geheimen van de Eendenbeek’ Dal van de Mosbeek

Benieuwd naar de geheimen van Eendenbeek? Ga zaterdag 9 september mee op ontdekkingstocht langs deze beek en door dit mooie stukje landschap. Met de natuurgidsen van Landschap Overijssel kom je bij de mooiste plekken. De wandeling start om 14.00 en duurt ongeveer 2,5 uur.

De Eendenbeek is één van de vele beekjes in Noordoost-Twente. Bijzonder is het historische karakter van het Dal van de Eendenbeek. Het landschap rondom de beek is namelijk sinds de middeleeuwen nauwelijks veranderd. De beek is opgeleid. Wat dat betekent ontdek je tijdens de excursie. Natuurlijk is er ook aandacht voor de planten en dieren in de omgeving. Tip: Trek stevige schoenen en gepaste kleding aan (i.v.m. teken).

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Kosten

De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 3,- per kind. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee.

Ben jij al donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,- per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Het Bezoekerscentrum Dal van de Mosbeek zoekt vrijwilligers die het kinderactiviteitenteam willen versterken. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar louiset.vos@landschapoverijssel.nl

Wanneer

  • -

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter