Feestelijke opening Kuierpad in Langeveen.

Op zaterdag 25 november wordt de wandelroute, het Kuierpad, feestelijk geopend. Deze feestelijke opening vindt plaats om 10.30 uur op het Drieschichtsplein te Langeveen.

Kern met pit

Iedereen is hierbij van harte welkom. Met trots delen we mee dat dankzij de genereuze bijdrage van Kern met Pit, de onschatbare hulp van Krola Langeveen en Hans Oude Hendriksman Hout en Bouwmaterialen, en de tomeloze inzet van vele enthousiaste vrijwilligers, het Stichting Toeristisch Langeveen Bruinehaar gelukt is om het "Kuierpad" te realiseren.

Informatie

Het Kuierpad is veel meer dan zomaar een wandelroute; het is een unieke ervaring. Door eenvoudigweg QR-codes te scannen tijdens het wandelen, wordt de route tot leven gebracht. Het startpunt bevindt zich bij het TipTop punt op het Drieschichtsplein. Onderweg komt u verschillende QR-punten tegen die elk een boeiend verhaal vertellen over de rijke geschiedenis van Langeveen en Bruinehaar. De route strekt zich uit over 6 kilometer, en we beloven u een wandelervaring vol verrassingen!

Wanneer

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter