Midwinterhoornwandeling SBN

Heb je ook zin om volop te genieten van het winterlandschap in Twente? Loop dan mee met de jaarlijkse Midwinterhoornwandeling van Stichting 'Sportief Bewegen Natuurlijk' uit Tubbergen.

De Stichting "Sportief Bewegen Natuurlijk" uit Tubbergen organiseert op vrijdag 29 december 2023 een prachtige Midwinterhoornwandeling vanuit Vasse. Al wandelend geniet men van het schitterende glooiende essenlandschap en de Vasser heide. Voor iedereen is deze wandeling een mooie gelegenheid om even lekker uit te waaien en te genieten van deze prachtige omgeving en het aloude gebruik van de midwinterhoorns. Bij start en finish kan men genieten van de melancholische klanken van de Midwinterhoorns, welke in de adventstijd de geboorte van Christus en de zonnewende aankondigen. Deze klank wordt in Twente "n oaldn roop" (de oude roep) genoemd.

  • Start en Finish is Eetcafé "Het Bolscher" te Vasse.
  • Er kunnen routes van 7, 11 en 16 kilometer gelopen worden.
  • De kosten bedragen: Volwassenen: € 4,00, Kinderen van de basisschool (onder begeleiding): € 1,50
  • Starttijd: tussen 10:30 uur en 14:00 uur bij Eetcafé "Het Bolscher" Denekamperweg 135, 7661 RJ Vasse. De 16 kilometer start tot 13:00 uur.

Stamppotbuffet

Na afloop is er vanaf 13:30 uur de mogelijkheid om tegen betaling deel te nemen aan een "stamppotbuffet" (Moos en wortel-ui met verschilende soorten vlees, jus en hachee) bij Eetcafé "Het Bolscher" te Vasse. Graag vooraf reserveren!

Of bekijk de website www.sbn-tubbergen.nl/midwinterhoornwandeling.html

Wanneer

  • -

Locatie

Eetcafé 't Bolscher

Adres
Denekamperweg 135, 7661 RJ Vasse
Telefoon
0541 680215
E-mail
Website
www.hetbolscher.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter