Kerstsfeer bij Watermolen Frans

Het is Kerst bij Watermolen Frans! Zondag 17 december is de watermolen in kerstsfeer, compleet met midwinterhoorn. De molen draait volop en er wordt koren gemalen. Leuk om te combineren met een heerlijke winterwandeling! Watermolen Frans draait tussen 12.00 en 16.00 uur.

Watermolen Frans zien draaien is een spektakel. De vrijwillige molenaar kan hier mooie verhalen over vertellen. Extra leuk is dat de watermolen zondag 17 december helemaal in kerststemming is. Kinderen kunnen marshmallows opwarmen boven de vuurkorf en een midwinterhoornblazer laat zijn kunsten horen. De versierde kerstboom maakt het winterse kerstplaatje compleet.

Winterwandeling

Het bezoek aan Watermolen Frans in kerstsfeer is prima te combineren met een mooie winterse wandeling in de omgeving. In de wandelapp van Landschap Overijssel vind je alle wandelingen. Downloaden kan via https://landschapoverijssel.nl/eropuit/routes

Kosten

Toegang is gratis. Parkeren kan bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans (niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens), het is ongeveer 5 minuten lopen.

Of bekijk de website landschapoverijssel.nl/kerst-bij-watermolen-frans

Wanneer

  • -

Locatie

Watermolen Frans

Adres
Oosteriksweg 26, 7663 TA Mander
Telefoon
0529401731
E-mail
Website
landschapoverijssel.nl/eropuit/twente/molen-frans

Tip je vrienden

facebook twitter