Kinderactiviteit ‘Vuurtje stoken en broodjes bakken’ bij Watermolen Frans

prijs
€ 2,50
locatie
Watermolen Frans, Mander

Broodjes bakken op een echt vuur. Doe je mee? Kom woensdagmiddag 13 februari naar de ‘Vuur maken en broodjes bakken’ bij Watermolen Frans. Samen met vrijwilligers van Landschap Overijssel maken kinderen een vuur en bakken ze hun eigen broodjes en marshmallows. De middag is leuk voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. De middag begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Hoe stook je een mooi vuurtje? In ieder geval heb je daar goed hout voor nodig. De kinderen gaan samen met de vrijwilligers van Landschap Overijssel eerst het bos in op zoek naar stokken, bladeren en schillen. Onderweg doen we ook leuke natuurspelletjes. Eenmaal terug bij Watermolen Frans is het tijd voor het vuur. Als dat warm genoeg is, kunnen we broodjes en marshmallows bakken. Zo is de kindermiddag niet alleen leuk maar ook leerzaam.

Tip: trek warme kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen of laarzen.

Praktische informatie De kindermiddag is woensdag 13 februari. We beginnen om 15.00 uur en uiterlijk 17.00 uur is het afgelopen.

Meld je vooraf aan via WhatsApp of stuur een sms naar (06) 8156 0447.

De bijdrage is € 2,50 per kind, ter plekke contant te voldoen.

Locatie is Watermolen Frans, parkeren kan bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Vanuit hier loopt een leuk paadje naar Watermolen Frans.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer