Dressuur Geesteren

Subtop Hippisch Geesteren

prijs
gratis
locatie
Subtop hippisch Geesteren, Geesteren

Van 25 tot en met 29 april 2018 vindt de vijfde dressuureditie van Hippisch Geesteren plaats op de prachtige terreinen van Erve Maathuis, waar jaarlijks het internationale hoog gedoteerde CSI Twente plaatsvind.

De voorbereidingen zijn inmiddels alweer begonnen om de condities optimaal te maken, zo worden vier gesloten banen uitgelegd op de 88x90 metende perfecte all weather zandbodem, het losrijden vindt ook plaats op een enorme all weather bodem en ook belangrijk: het parkeren vindt plaats op een verharde ondergrond. Daarnaast is er een nieuwe 30 x 60 nieuwe all weather bodem aangelegd waar combinaties voorafgaand aan hun proef nog de laatste voorbereidingen kunnen verrichten. Zo kunnen in alle weersomstandigheden de rubrieken een doorgang vinden. Daarnaast wordt het terrein aangekleed met een strodorp, tribunes en een verhoogd terras.

Vanwege het enorme succes van de voorafgaande dressuuredities van Hippisch Geesteren, is er nu al weer volop belangstelling voor dit prachtige evenement! Combinaties hebben in elke klasse de mogelijkheid om twee proeven te rijden. Nieuw dit jaar is de KNHS - Felix Juristen Cup op 28 april 2018. Inschrijven voor de Felix Juristen Cup kan vanaf 17 maart 2018 via de desbetreffende link: klik hier willen wij u van harte uitnodigen om deel te nemen aan de dressuurdagen van Hippisch Geesteren 2018, waar gestreden kan worden om hoge geldprijzen en mooie ereprijzen!

Hopelijk tot ziens op Hippisch Geesteren!

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer