Oranjedag Tubbergen

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren staat Oranjedag 2018 ook al in de steigers. Deze dag wordt op vrijdag 27 april (Koningsdag) gehouden. Achter de schermen zijn is de organisatie hard aan het werk. Deze vrijwilligers komen uit de Oranjewijk, want deze Tubbergse wijk wil er wederom een spectaculaire dag van maken. Een feest voor alle bewoners van Tubbergen en de omliggende kerkdorpen en natuurlijk ook voor alle toeristen. Voor jong en oud!

Gevarieerd programma Er is een gevarieerd programma opgezet. Zo zijn er onder andere de Vrijmarkt, waar iedereen zijn of haar spullen kan verkopen en de Kinderspelen voor de basisschooljeugd. Hiervoor krijgen de kinderen een gratis stempelkaart, waarmee ze alle spelletjes kunnen doen en nog een verrassing ontvangen. 's Morgens treden Die Original Alpensteiners op om het geheel van gezellige muziek te voorzien. Er wordt tevens weer gezorgd voor een spetterende opening van de spellenmiddag. Ook is de brandweer Tubbergen present met demonstraties en spelletjes voor de kinderen en zijn er diverse springkussens aanwezig waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. 's Middags treden de dansgroepen van Dansstudio By-Sandra uit Tubbergen op en daarna brengt The Bacon Factory leuke en eigentijdse muziek. Eten en drinken hoeft te worden meegenomen. In de opgebouwde tenten van de Oranjewijk zijn een natje en droogje te koop voor lage prijzen. Al met al een grote happening, die plaats vindt op het welbekende MAVO-terrein achter scholengemeenschap Canisius.

Opgave Vrijmarkt Voor de Vrijmarkt kan men zich opgeven. Daarbij geldt wie het eerst komt, het eerst verkoopt! De opgave kan worden gedaan via de mail: info@oranjedagintubbergen.nl of via het contactformulier van de website. Dit is: www.oranjedagintubbergen.nl en verstrekt voortdurend informatie. Ook is er een Facebookpagina: Oranjedag Tubbergen. Komende weken volgt meer informatie over het programma via posters, de website en pers. Alle medewerkers hopen op de komst van velen om zo van deze dag opnieuw een onvergetelijke dag te maken.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter