Zomerfeesten Reutum

prijs
gratis

Op 15, 16 & 17 juni is het weer tijd voor de zomerfeesten in Reutum. Van bingo tot beachvolleybal, er is voor iedereen wat wils tijdens dit weekend!

Zomerfeesten 2017:

Op vrijdagmiddag begon het weekend met een door de Ouderraad leuk opgezette bingo voor de basisschoolkinderen. Eind van de middag stond het Bedrijvenuurtje op het programma. Nieuw dit jaar was het vogelschieten voor bedrijven. Mike Aarnink schoot namens de Gebr. Poppink de eerste vogel naar beneden. Even later tijdens het individuele vogelschieten was de eer voor Erik Kuipers.

Domien Verschuuren Het programma op zaterdag startte met het beachvoetbaltoernooi en het beachvolleybaltoernooi voor de kinderen. Ook was er een clown waardoor de kinderen geschminkt konden worden. ’s Avonds stond er iets nieuws op het programma, namelijk het Buitenfeestje Festival. Op deze goedbezochte avond traden verschillende artiesten en Dj’s op, waaronder 3FM-dj Domien Verschuuren.

Klootschieten en beachvolleybal Ook vond de jaarlijkse klootschietronde, georganiseerd door de Klootschietersvereniging Reutum weer plaats. Junioren en senioren konden de Esronde schieten. Om 13.00 uur startte het beachvolleybaltoernooi georganiseerd door volleybalvereniging Kadoeng. Maar liefst 48 teams gaven zich op om mee te doen aan dit vooral gezellige toernooi. Na een zeer spannende finale ging de winst naar Los primeros de la playa.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer