Kunst kijken in Tubbergen

Open atelier in het weekend van 26 mei! Vanaf 10 uur tot 17 uur laten 13 kunstenaars in en rond om Tubbergen hun kunst zien in hun eigen atelier.

Maar liefst dertien kunstenaars doen dit jaar mee aan deze atelierroute. De route voert u door het prachtige twentse landschap, welke u met de auto kunt rijden of op de fiets of motor. De route gaat langs Tubbergen, Albergen, Fleringen, Reutum, Vasse, het Springendal , Mander, en Manderveen.

U kunt dit jaar zelf uw vertrekpunt kiezen en zelf de route uitstippelen met behulp van de papieren routekaart of deze downloaden. U vindt de routekaart met alle deelnemende kunstenaars op de pagina ROUTEKAART ATELIERROUTE 2018 op deze site.

De ateliers zijn herkenbaar aan de oranje paarse wimpels en de oranje paarse ballonnen. Deze worden bij de ingang van het desbetreffende atelier opgehangen.

U wordt in de meeste ateliers ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. De kunstenaar kan u alle informatie en uitleg geven over het werk en het gebruikte materiaal , ook is er natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen.

De routekaart met daarop de adressen van de deelnemende kunstenaars is vanaf 1 mei gratis verkrijgbaar bij de VVV, gemeentehuis en bibliotheek in Tubbergen ,bij de VVV in Ootmarsum, bij de VVV in Denekamp, bij diverse vakantie,-en horecabedrijven in Tubergen en omgeving en bij de sponsoren.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer